Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poșaga și Stremț au primit două autospeciale pentru incendii, de la pompierii englezi. Operation Sabre în județul Alba

masini pompieri

Publicat

În perioada 18-19 octombrie 2018, o delegație a pompierilor din Marea Britanie a venit din nou în județul Alba. ”Operation Sabre” este o organizaţie care desfăşoară activităţi umanitare, care a adus în România peste 30 de autospeciale de pompieri şi echipamente de protecţie pentru dotarea serviciilor profesioniste şi voluntare pentru situaţii de urgenţă din judeţele Mureș, Arad, Bihor și Harghita.

Anul trecut, ”Operation Sabre” a adus în județul Alba, două autospeciale pentru stins incendii, pe care le-a donat comunelor Cetatea de Baltă și Cenade. În luna iunie a anului 2018, aceeași organizație a adus în județul nostru alte două autospeciale de stins incendii, destinate de această dată comunelor Ighiu și Arieșeni. Misiunea organizației ”Operation Sabre” continuă în luna octombrie a anului 2018, anunță reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Alba.

”De această dată, comunele Poșaga și Stremț au primit două autospeciale de stins incendii, care vor fi încadrate de personalul serviciilor voluntare pentru situații de urgență. La recepția autospecialelor au participat, (î) inspector șef al ISU Alba domnul colonel Adrian Marius Guia, primarii comunelor Poșaga și Stremț domnii Ionel Bulgăr și Traian Ștefan Popa și reprezentanți ai instituților județene din județ” se arată într-un comunicat al ISU.

Sursa foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate