Connect with us
Publicitate

Uncategorized

UPDATE: Traian Băsescu a negat posibilitatea schimbării premierului Emil Boc

Publicat

UPDATE: Aflat într-o întâlnire cu reprezentanţii PDL, preşedintele Traian Băsescu a declarat că au fost începute, de luni, „o serie de consultări în interiorul coaliţiei, legat de nevoia de relansare a încrederii în Guvern” şi că discuţiile în acest sens vor evolua după alegerile din UDMR. Alegerile la care se referă Traian Băsescu ar urma să se desfăşoare în aproximativ o săptămână şi jumătate. Referitor la ideea unui premier independent, acesta a precizat că „poate fi o soluţie, dar nu cred că în coaliţie va exista o susţinere pentru această idee” şi că, deocamdată, nu a fost pusă în discuţie schimbarea lui Emil Boc. Traian Băsescu a spus că „Guvernul trebuie să găsească un alt stil de guvernare, care să nu mai vizeze trecerea prin criză, ci măsuri de relansare economică”, referindu-se şi la relansarea încrederii în Guvern.

În această după-masă, parlamentarii PDL participă la o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu, cu uşile închise, la care, potrivit unor surse politice, se discută despre înlocuirea din funcţia de premier a lui Emil Boc cu un candidat independent, care să conducă un guvern politic. Luni, preşedintele s-a întâlnit cu liderii filialelor democrat-liberale, inclusiv cu preşedintele PDL, Emil Boc, în urma căreia aceleaşi surse au precizat că a fost aleasă această variantă. Ca înlocuitor pentru Emil Boc în funcţia de premier au fost vehiculate mai multe nume, majoritatea din zona BNR, însă cel mai pronunţat a fost cel al lui Cristian Popa, susţinut de PDL  pentru actualul mandat de membru în CA şi viceguvernator BNR.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax