Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Posibile noi restructurări la Poșta Română: Directorul unităţii din judeţul Alba, Ioan Florea, spune că nu se știe încă nimic

Publicat

Pentru a putea funcționa și a rezista pe piață, Poșta Română trebuie să treacă printr-o restructurare de personal, spune preşedintele Consiliului de Administraţie al companiei de stat, Ludwik Sobolewski. La Alba încă nu se știe despre acest lucru, spune directorul Poștei din Alba, Ioan Florea.

„Restructurarea este un element indispensabil în tot procesul. Întrebarea este când se va întâmpla înainte de privatizare. (…) Această companie este pe cale să intre într-o perioadă dificilă, pentru că vrea să se prezinte posibililor investitori, cumpărătorilor”, este declarația lui Ludwik Sobolewski, preşedintele Consiliului de Administraţie al Poştei Române.

Directorul Poștei din Alba, Ioan Florea, spune că nu știe nimic despre acest subiect.

În toamna anului trecut, un număr de 75 de angajați ai Poştei din Alba au fost disponibilizați.

Angajaţii care au plecat din sistem au primit până la 30 salarii compensatorii, în funcţie de vechime. Conform legii, persoanele disponibilizate primesc indemnizaţie de şomaj, venit lunar de completare şi plăţi compensatorii acordate în conformitate cu prevederile contractelor de muncă aplicabile la nivelul fiecărei societăţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax