Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Judeţ evaluat după criterii speciale. Poştaşii din Alba ar putea scăpa de restructurare

Publicat

Poşta Română va continua procesul, început încă de anul trecut, de reorganizare a activităţii prin comasarea unor subunităţi poştale, ceea ce va atrage o reducere a numărului de personal, după cum au precizat reprezentanţi ai companiei.

Până la sfârşitul acestui an, numărul de angajaţi din Poşta Română, la nivel de ţară, va fi de 32.663 salariaţi. În luna februarie din acest an, numărul mediu de angajaţi din Poştă a fost de 34.203 persoane.

La Oficiul Judeţean de Poştă Alba, care face parte din Centrul Regional Braşov, nu s-a primit deocamdată nicio informaţie oficială de la conducerea centrală a companiei prin care să se anunţe demararea procedurilor de comasare a unor unităţi poştale sau număr de angajaţi care ar trebui concediaţi în acest an.

De altfel, în anul 2010, în judeţul Alba nu s-au făcut concedieri decât pe criterii de performanţă şi nu de reducere de cheltuieli la buget. Judeţul Alba este unul specific şi beneficiază de alte criterii de evaluare, din cauza zonei de munte, Apuseni, unde casele sunt la distanţe mari şi se ajunge foarte greu pentru distribuirea şi preluarea poştei. În restul ţării, doar judeţul Tulcea mai este evaluat după criterii speciale, datorită specificului zonei Deltei.

Oficiul judeţean de Poştă Alba este format din 14 oficii urbane şi 7 oficii rurale, un oficiu poştal centralizat şi are un total de 780 de salariaţi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax