Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Postare “amară” făcută de Florin Roman pe Facebook. Se pare că Alba pierde TOT după alegeri

Publicat

Într-o postare făcută marți pe Facebook, Florin Roman trădează, prin ”tonul vocii”, o amărăciune greu de ascuns. Fost lider al deputaților PNL din Parlamentul României în legislatura anterioară și unul dintre cei mai vizibili liberali, Roman nu își poate disimula dezamăgirea în urma jocurilor și înțelegerilor făcute ca urmare a rezultatelor alegerilor generale, ce par a fi mai degrabă câștigate de UDMR cu 5% decât de celelalte partide.

Pe lângă obișnuitele săgeți aruncate către opozanții politici – PSD, USR și, mai nou, AUR, Florin Roman spune printre rânduri ceea ce devine din ce în ce mai evident: Alba a fost scoasă din ecuația guvernului ce se formează zilele acestea. Asta cu toate că județul Alba a fost și încă este un așa-zis “fief tradițional” al liberalilor, un județ în care aceștia se lăudau cu rezultatele mult peste media națională.

“Locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut bătălii politice la ei acasă au fost aduși în față, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru că nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL să fie un partid prăduit de toți adversarii săi!”, spune Roman în postarea de pe Facebook.

Asta nu poate să însemne decât că propunerile organizației din Alba pentru diferite demnități în guvern sau în parlamentul nou constituit au fost aruncate la coș de cei care conduc acum partidul.

Este un precedent periculos modul în care liberalii de la centru tratează o organizație care a câștigat până acum (aproape) toate alegerile de ani buni și este interesant de văzut care va fi efectul asupra filialei Alba și cât de mare va fi demotivarea membrilor PNL în urma acestei “împărțeli” în care puterea “țuțerilor” a fost mai mare decât rezultatele în alegeri.

Interesant va fi și ce se va întâmpla la începutul anului următor, când sunt programate alegeri interne în partid pe plan local, iar cuțitele se ascut încă de la pierderea Primăriei Alba Iulia.

Prima zi de lucru a noului Parlament ne-a arătat cum vor fi următorii 4 ani! Cu mult circ, cu războaie la baionetă și cu nimic bun pentru România!

PSD și AUR și-au arătat colții din prima zi, iar, din păcate, PNL cedează pas cu pas diferite poziții strategice în parlament, așa cum a făcut în Executiv. Din prima linie a frontului în bătălia cu PSD, locul luptătorilor a fost luat de învinși! E vremea sforarilor, care se sfâșie pentru firimiturile aruncate de stăpâni!

Oameni care au pierdut bătălii politice la ei acasă au fost aduși în față, iar cei care au câștigat luptele politice cu PSD și USR s-au retras, pentru că nu pot accepta umilirea partidului, nu pot accepta ca PNL să fie un partid prăduit de toți adversarii săi!

Mă voi concentra în perioada următoare pe reprezentarea oamenilor din Alba! Ei au câștigat întotdeauna pentru PNL. Vom fi aceiași oameni demni, care nu ne vom strâmba coloana nici în fața adversarilor politici, nici în fața tuterilor vremelnici, care vin și pleacă cu stăpânii lor!

Dumnezeu să ocrotească România și PNL! – este postarea publicată de Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. cici1800

    marți, 22.12.2020 at 20:24

    pai Florinele asta e pentru ca aveti politicieni locali foarte slabi, fara experienta si fara realizari profesionale. Plozii pe care i-ati impins in fata sunt doar niste cocalari sau „copii de bani gata”

  2. pilu

    marți, 22.12.2020 at 20:51

    Adica ce vrei sa spui ? Ca nu mai poti aciui tipi de teapa finului Ignat prin posturi la guvern ? Dar parca aveai niste temeri si inainte de alegeri. Se pare ca ai fost bine informat.Nu s-a mai portrivit cu socotelile de acasa.

  3. Unul

    miercuri, 23.12.2020 at 11:42

    Lamentările sună cam așa… Orban și ai lui au refuzat să mă pună pe mine (Roman) și pe ai mei (Ignat, etc) la ceva butoane. Ei, nu s-a putut pentru că ciolanul nu a mai ajuns. Pentru că ați ajutat județul și orașul atunci când a fost la greu cu molima, pentru că atunci intervenția dvs. a contat și spitalul s-a dotat, oamenii v-au reales. A fost corect. Lupta pentru ciolan, nu. Cam asta ar fi…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax