Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Postare de nota 4 pe pagina de facebook a Inspectoratului Școlar Alba. Text plin de GREȘELI gramaticale, de Ziua Educației

Publicat

greseli gramaticale isj alba

Inspectoratul Școlar Județean Alba a publicat vineri pe pagina de facebook a instituției, un text plin de greșeli gramaticale, dedicat, culmea ironiei, Zilei Educației. Dincolo de faptul că textul nu are diacritice, că spațierea dintre cuvinte este lipsită de logică, autorul a ignorat elemente de bază ale vorbirii și scrierii corecte în limba română.

Sunt folosiți mai mulți de ”i”, acolo unde nu este cazul, sunt scrise greșit numele unor instituții sau sunt inversate literele într-un cuvânt. 

Practic, este aproape imposibil de crezut că persoana care postează pe pagina de facebook a Inspectoratului Școlar Județean Alba ar face față cu succes unei probe a Bacalaureatului la materia Limba (și eventual) Literatura Română.

”La multi ani!!! De ziua Educației, ne-am adunat cu mic cu mare la Casa de Cultură Alba Iulia, pentru a sărbatorii cadrele didactice ale județului nostru, intr-un spectacol care face parte din Proiectului finanțat de Ministerul Culturii și Identității Naționale, Copilaria Unește România!!! Multumim oficialitătilor locale, județene si naționale, care ne-au onorat astazi in zii de sarbatoare, cu prezența.Domnului Ministru Sectretar de Stat Lixandru Florian Ionel, M.E.N, C.N.D.I.P.T , parteneri in proiect si invitati din partea Instituției Prefectului, al Universitații 1Decembrie, Alba Iulia și al Consiliului Județean.Eveniment organizat de doamna Inspector Școlar General prof. Marcela Daramus”.

Mesajul plin de greșeli a primit mai multe like-uri. Printre cei care au apreciat postarea, se numără și șefa instituției, Marcela Dărămuș, care nu a observat greșelile, dar și mai mulți profesori din județ, dintre care unii predau chiar limba română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Lily

    vineri, 05.10.2018 at 17:12

    Asa e cand se urca scroafa in copac,spune o zicala veche.
    Despre individa in discutie se stie de catre toata lumea ca e o agramata jalnica si un dascal de nota 4.Singura ei „calitate” e tupeul, nesimtirea la rang de mod de viata.

    • Roxana

      vineri, 05.10.2018 at 17:22

      Si copiii aia rai de la Micesti,sa nu o corecteze nici macar unul din clasa a 5-a.De fapt ei exulta de bucurie ca invatatoarea s-a facut de rahat la puterea a 7-a,s-a autodepasit in prostie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax