Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Postare pe Facebook a președintelui organizației de tineret a PNL Alba: „Susțin în continuare sterilizarea femeii rrome”


Publicat

Președintele organizației de tineret a PNL Alba, consilierul local Rareş Buglea a postat pe  contul său de Facebook o declarație uimitoare despre constrângerile pe care le-ar face femeilor rrome din România.

Buglea a postat, într-un text în care îl critică pe primarul Mircea Hava, o declarație prin care arată că este adeptul sterilizării femeilor rrome: „susţin în continuare sterilizarea femeii rrome, dacă după prima naştere la ancheta socială se dovedeşte că nu are condiţii şi nici intenţia de a creşte primul prunc în condiţii cât de cât umane! De ce o mai lăsăm să îl nască şi pe al 2-lea şi pe al 5-lea… să plătească statul ajutoare sociale şi să punem noi zece lacăte pe poartă???? Iubesc omul, indiferent de culoarea, religia, originea… lui, însă ceea ce facem noi acum, adică fam de români care copil maxim doi, iar fam de ţigani şi mă refer aici la ţiganii cei mai needucaţi şi neintegraţi… de la cinci copii în sus… este o dovadă de inconştienţă şi iresponsabilitate faţă de viitorul acestei ţări! Şi cred că le asiguram un viitor foarte <sigur> copiilor noştri, pe când vor fi ei mari, iar ponderea va fi de 5 la 1.

Declarația lui Buglea a rămas fără reacție atât din partea colegilor și a șefilor săi de la USL, cât și a celorlați politicieni din Alba. Pe Facebook, șeful TNL Alba a strâns  zeci de like-uri.

Doar doi jurnaliști au comentat gândurile scăpate de sub control de șeful TNL Alba pe site-ul de socializare: Dorel Lazăr, freelancer și Alexandru Cristorian, fost jurnalist de investigații la Academia Cațavencu și Cațavencii. Cristorian a scris pe blogul său că atitudinea lui Buglea este oarecum ciudată, în condițiile în care acesta a obținut venituri de la o fundație care se ocupă și primește milioane de euro pentru integrarea romilor în comunitate. Potrivit lui Cristorian, în declarația de avere consilierul USL și-a trecut venituri de 100.000 lei pentru anul trecut din care mai mult de jumătate  a încasat-o de la Asociația Pakiv, condusa de Gruia Bumbu, cetățean de etnie rromă, fost secretar de stat, ca șef al Agenției pentru Romi.

Iată ce spune  Cristorian: ”Ei bine, nu vreau să mă opresc asupra tembelismului ce răzbate din aceste idei. Aceste idei care nici măcar nu sînt originale – dacă țineți minte a fost, nu de mult, o congregație de imbecili, pe la Timișoara, care anunțau că oferă cîte 300 de lei femeilor rrome, dacă fac dovada că s-au sterilizat – și sînt parcă scrise cu abilitatea gramaticală a unui semi-analfabet. Din aceste rînduri răzbat nu doar antisemitismul acestui bufon, dar mai ales lipsa lui de logică. Ați observat, probabil, că deși distinsul politician <iubește omul indiferent de culoare, religia, originea.. lui>, propune sterilizarea doar a femeilor de origine rromă, în baza unui raționament stupid, or faptul că atacă lipsa de educație a unor comunități, în timp ce limba română și scrisul corect îi sînt încă necunoscute.

Dacă asemenea gîndire ar fi fost etalată de un bețiv de la bufetul gării, în cadrul unei discuții la un pahar de palincă, nici că mi-ar fi păsat suficient cît să scriu două rînduri. Cînd însă această atitudine e afișată public de un consilier local, de un politician tînăr, atunci treaba devine chiar tristă. Mă întreb dacă, oare, partidul din care face parte acest tînăr specimen politic împărtășește opiniile celui pe care l-au propulsat în fotoliul de consilier local? Încă n-am văzut o disociere publică a vreunui lider PNL Alba de declarațiile micului consilier local.

Ei bine, să vă spun acum și de ce este extrem de ridicolă această situație: Rareș Buglea, înainte să ajungă consilier local a fost, pe rînd, paznic la prefectură, consilier al prefectului Dan Coriolan Simedru (ajuns acum deputat) și lucrător social. Acum, de cînd partidul pe care-l reprezintă cu atîta aplomb a ajuns la ciolan, Buglea Rareș s-a lipit și el de niște firmituri lăsate în urmă de mentorul său, deputatul Simedru. Adică, Buglea încasează, coform declarației sale de avere, aproape 100.000 de lei anual. Salariu bunicel, pentru Alba Iulia, nu? Ei bine, cam 60.000 din acești bani provin de la fundația Pakiv. Fundația Pakiv este controlată de Gruia Bumbu, cetățean de entie rromă și fost secretar de stat, șef al Agenției pentru Rromi. Oare fundația care-l plătește așa bine pe Buglea știe ce convingeri are  acesta?”

Textul integral poate fi citit pe cristorian.roDacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

12 Comentarii

12 Comments

 1. Marcel

  luni, 04.02.2013 at 10:43

  De condamnat ideile acestui stimat domn.In schimb as apela la infintarea unor lagare in afara orasului,sau cat mai departe posibil de noi,de preferabil in India

 2. Pingback: Președintele TNL Alba, „pus la zid” pentru postarea rasistă de pe contul său de Facebook. Vezi reacțiile PNL, PDL și PAKIV | Alba24

 3. laurentiu

  luni, 04.02.2013 at 15:31

  La fel de stupid. Doamne fereste. De abia astept sa il vad pe buglea , in 2050 când raportul va fi de 5 a1 :))))

 4. Pingback: Rareș Buglea și-a dat demisia din funcția de președinte al TNL Alba. Următorul pas ar putea fi demisia din partid | Alba24

 5. Kasper Johanson

  luni, 04.02.2013 at 19:38

  De bun simţ e, daca nu esti de acord cu ideea exprimata de un om, sa nu-l ataci pe el ci sa-i combaţi ideea prin argumente exprimate intr-un mod civilizat.

  Dar voi parcă vă trageţi din ţigănie. Poate d-asta îi şi apăraţi atât de mult pe rromi.

 6. ambra

  luni, 04.02.2013 at 22:41

  toate ca toate, dar vorbim despre un om care nu stie nici macar sa scrie corect romaneste, ce pretentii sa ai. cititi si voi postarea de pe facebook si vedeti ca la el „sa introdus”, „sa introducem” e tot o apa si-un pamant… ce-o putea fi in creierul ala mlastinos, doamne fereste! problema e ca idei grave de genul asta se pot transforma in fapte daca nu il pune nimeni „la zid” macar sa il arate cu degetul sa rada de el :)))

 7. chris

  marți, 05.02.2013 at 13:52

  Sa nu fim ipocriti si sa recunoastem ca cei mai multi dintre noi (romanii) suntem de acord cu ideea lu Rares Buglea.Oricum chiar daca nu in formula conceputa de el, suntem de acord ca trebuie facut ceva impotriva invaziei tiganesti din interiorul tarii NOASTRE.Cum varianta cu educarea si integrarea s-a dovedit doar un sac fara fund si fara rezultate, concluzia este ca pur si simplu tiganii nu pot fi nici educati nici integrati pentru ca nu vor si nu o vor vrea niciodata.Intrebarea ramane:ce solutii avem?Poate ca oameni ca Rares Buglea ar putea veni cu astfel de idei, bineinteles mai rafinate.Politicienii si jurnalistii care se arata indignati fie nu stiu (sau nu vor sa stie) fie sunt legati la ochi fata de ce se intampla in tara din cauza tiganilor.Noi romanii suferim atat in tara cat si in fata intregii lumi din cauza lor.Rares FII CONSCVENT si nu da inapoi,sunt multi care iti impartasesc opinia.Succes!

 8. Adi

  marți, 05.02.2013 at 15:49

  Sunt absolut de acord cu ideea sterilizarii voluntare a femeilor rome. este o alternativa la varianta de a li se da alocatie cand fac copii cu nemiluita, nu le impune nimeni. Este doar o propunere de a li se arata tiganilor ca exista si varianta sterilizarii. Cel mai bine este sa le intrebam si pe ele, poate vor. Nu inteleg de ce aceasta atitudine impotriva lui Buglea. Apoi sa nu uitam ca pt. orice copil de tigan sau tigan care nu face nimic, cineva trebuie sa plateasca din buzunar si acela nu este statul, ci romanii. Ar mai fi o varianta sa se deschida un cont special pt cei care nu sunt de acord cu sterilizarea si care vor sa cotizeze pt. tigani. Eu unul nu prea mai sunt de acord sa dau bani pt. tigani. Nu e nimeni impotriva ca tiganii sa faca copii,oricat de multi, dar sa nu-i creasca pe spinarea altora. Am ajuns incet dar sigur sa fim dominati si terorizati de tigani si aici nu intra categoria de oameni de talia lui Madalin Voicu, de exemplu. Suntem confruntati cu un fenomen social de amploare de asimilare a romanior de catre tigani, prin comportament, atitudine etc….deci atentie! ca-i o boala care se ia. Toata admiratia si respectul pt. curajul lui Rares Buglea, ar trebui pus ministru.

  • @adi

   marți, 05.02.2013 at 19:05

   Problema grava este ca acest domn Buglea a castigat de la o asociatie a rromilor suma de 70.000 lei!!!!!!!!!!!!!!!!! (nu stiu cat castigati dvs intr-un an, dar cred ca majoritatea romanilor castiga mult sub jumatate din aceasta!!!!!!), asociatie care deruleaza proiecte pentru integrarea si sprijinirea romilor. Ori daca dupa ce incasat aceasta IMENSA SUMA a ajuns la aceasta concluzie inseamna ca toti acesti bani (care de fapt sunt banii celor care muncesc!!!!!!!) au fost irositi in zadar. Parerea mea e, ca in aceste conditii, d-nul Buglea ar trebui sa restituie acesti bani!!!!!!!!!!!!!!

   • HaHaHa

    marți, 05.02.2013 at 21:42

    Rau e sa fii ignorant. Buglea a facut afirmatiile din cauza copiilor abandonati, situatii pe care le cunoaste mai bine decat noi. Suma pe care a primit-o de la Pakiv era probabil legata de munca pe care o depune in legatura cu comunitatea rroma. Sa nu crezi ca e doar un politician cu o afirmatie, el e si implicat in procesula acesta de integrare a rromilor, ce in mare parte il consider aiurea, cei ce vor, pot… restul nu sunt rromi, ci tigani. Pe tine te roade suma… pe noi, cei ce traim cu tiganii ne preocupa siguranta noasta. Azi-maine vom avea si noi mafii, stai numai sa creasca puradeii.

 9. Pingback: Rareș Buglea s-a ales cu plângere penală din partea a 7 ONG-uri pentru postarea rasistă de pe Facebook, iar 11 ONG-uri îi cer demisia din partid | Alba24

 10. Pingback: Rareș Buglea s-a ales cu amendă de 8.000 lei pentru mesajul de pe Facebook, prin care susținea sterilizarea femeilor rome | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

ACTUALITATE

Patru din zece români și-au redus consumul de carne. Câți spun că țin post. Studiu

Publicat

Patru din zece români spun că și-au redus consumul de carne în ultimele 12 luni, iar 61% dintre aceştia au în vedere produse din carne vegetală pentru perioadele de post, potrivit unui studiu.

92% din consumatorii de carne consumă carne de două ori pe săptămâna, cel puţin. Cu toate acestea, nu sunt puţini nici cei care susţin că şi-au redus consumul de carne în ultimul an (39%).

“Dacă ne uităm în meniul consumat în ultimele 4 săptămâni, descoperim că tinerii de până în 24 de ani consumă în măsură mai mare decât celelalte categorii de vârstă mezeluri vegetale sau înlocuitori de carne – şi asta nu ca opţiune pentru a posti. Este posibil că acest lucru să ne semnalizeze un trend pe care producătorii de carne l-ar putea capitaliza pentru a nu pierde legătura, pe termen mediu şi lung, cu aceşti potenţiali consumatori”, declară Vasi Dragomir, Consumer & Shopper Insights Leader, NielsenIQ România.

Şi pentru că se apropie Postul Paştelui, tot din studiu aflăm că 36% din respondenţi susţin că ţin post din când în când, iar 61% dintre aceştia au în vedere produse din carne vegetală pentru perioadele de post.

Vezi și POSTUL PAȘTELUI 2021: Când începe cel mai lung și aspru post din an. Interdicțiile perioadei și zilele cu dezlegare la pește

9 din 10 români cumpără carne cel puţin o dată pe săptămână.

Tinerii cumpără carne cu o frecvenţa mai mare comparativ cu cei mai în vârstă. La cea mai recentă achiziţie, 87% dintre cumpărătorii de carne declara că au cumpărat carne neprocesată în timp ce 36% au au optat pentru mezeluri. Diferenţa dintre cele două categorii de carne este mai vizibilă în rândul celor mai în vârstă (45-59 de ani).

91% dintre aceştia au optat pentru carne neprocesată la ultima cumpărătură, pe când doar 33% pentru mezeluri.

Preferinţele faţă de tipul de carne variază tot în funcţie de vârstă. Există o probabilitate mai mare ca cei tineri să cumpere carne din pui (79% din cumpărătorii de 18 – 24 de ani) în timp ce categoria celor mai în vârstă să aleagă mai des carne de porc (72% din cumpărătorii de 45-59 de ani).

În ceea ce priveşte capacitatea de a influenţa alegerea magazinului, carnea neprocesata este în top, 67% dintre cumpărători spunând că acest tip de carne a contat cel mai mult pentru alegerea magazinului unde să meargă la cumpărături.

Carnea gătită în casă este consumată cel mai des (75%) şi pare că ocupă un loc central în meniul zilnic al românilor. Originea locală inspiră calitate ridicată în categoria “food”, în general, şi în legătură cu carnea în special.

Studiul s-a desfăşurat online, în perioada octombrie- noiembrie 2020. Eşantionul cuprinde 1000 de respondenţi, utilizatori de internet, din mediul urban, cu vârstă cuprinsă între 18-59 de ani.

sursă: Mediafax

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

ALBA: 81 de cazuri COVID înregistrate în ultimele 24 de ore. Incidența în municipii, orașe și comune din județ

Publicat

În ultimele 24 de ore, în județul Alba au fost înregistrate 81 de cazuri noi COVID-19, potrivit datelor transmise de DSP Alba miercuri, 3 martie.

De la începutul pandemiei, 15.831 de persoane au fost confirmate pozitiv în județul Alba. Dintre acestea, 14412 de persoane au fost declarate vindecate. De asemenea s-au înregistrat 425 decese.

Marți, în Alba au fost prelucrat 744 probe (387 la SJU si 357 la DSP). Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 172979.

Lista localităților din care provin persoanele confirmate în ultimele 24 de ore:

Urban (54 cazuri noi)

Alba Iulia – 25

Aiud – 10

Sebeș – 6

Blaj – 4

Cugir – 4

Ocna Mureș – 4

Câmpeni – 1

Rural (27 cazuri noi)

Ighiu – 3

Lunca Mureșului – 3

Mihalț – 3

Unirea – 3

Valea Lungă – 3

Șona – 2

Șugag – 2

Cricău – 1

Doștat – 1

Jidvei – 1

Pianu – 1

Rădești – 1

Sâncel – 1

Șibot – 1

Vințu de Jos – 1

Incidența cazurilor COVID la 14 zile în județul Alba (17 februarie – 2 martie) 2,35 (anterior 2,38).

TOP localități – Rata incidenței cazurilor noi COVID-19 la 14 zile (județul Alba):

Mediul urban:

Localitate – cazuri în perioada 17 februarie – 2 martie – incidența cazurilor COVID-19:

Alba Iulia – 417 cazuri – 5,45 (anterior 5,58)

Teiuș – 18 cazuri – 2,48 (anterior 3,16)

Sebeș – 100 cazuri – 3,04 (anterior 3,34)

Aiud – 38 cazuri – 1,49 (anterior 1,46)

Cugir – 31 cazuri – 1,20 (anterior 1,28)

Ocna Mureș – 19 cazuri – 1,36 (anterior 1,14)

Blaj – 26 cazuri – 1,25 (anterior 1,30)

Abrud – 5 cazuri – 0,95 (anterior 0,95)

Câmpeni – 5 cazuri – 0,67 (anterior 0,54)

Baia de Arieș – 1 caz – 0,26 (anterior 0,52)

Zlatna – 3 cazuri – 0,38 (anterior 0,38)

Mediul rural:

Localitate – cazuri în perioada 17 februarie – 2 martie – incidența cazurilor COVID-19

Șpring – 30 cazuri – 11,39 (anterior 11,39)

Mihalț – 23 cazuri – 7,02 (anterior 6,11)

Ponor – 4 cazuri – 5,86 (anterior 5,86)

Doștat – 4 cazuri – 3,91 (anterior 2,93)

Unirea – 15 cazuri – 3,04 (anterior 2,43)

Crăciunelu de Jos – 6 cazuri – 2,80 (anterior 2,80)

Lunca Mureșului – 7 cazuri – 2,71 (anterior 1,93)

Berghin – 5 cazuri – 2,61 (anterior 2,61)

Valea Lungă – 8 cazuri – 2,52 (anterior 1,58)

Pianu – 9 cazuri – 2,51 (anterior 2,23)

Cricău – 5 cazuri – 2,49 (anterior 2,49)

Livezile – 3 cazuri – 2,46 (anterior 2,46)

Livezile – 3 cazuri – 2,46 (anterior 2,46)

Ciugud – 8 cazuri – 2,45 (anterior 2,76)

Rădești – 3 cazuri – 2,30 (anterior 2,30)

Lopadea Nouă – 6 cazuri – 2,29 (anterior 2,29)

Șibot – 5 cazuri – 2,05 (anterior 2,05)

Citeste mai mult
Publicitate

ACTUALITATE

Apel al autorităților: Persoanele care nu pot ajunge să facă vaccinul, să anunțe. Nici o doză nu trebuie irosită

Publicat

Andrei Baciu, vicepreşedintele Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor de Vaccinare, a declarat că dozele de vaccin sunt limitate și nu trebuie irosite. De aceea, persoanele care nu se pot prezenta la centrele de vaccinare când sunt programate, sunt rugate să anunțe acest lucru.

Potrivit procedurilor, dacă rămân doze de vaccin împotriva Covid-19 care nu sunt folosite, personalul din centrele de vaccinare trebuie să sune persoane programate în zilele următoare.

Prioritate trebuie să aibă, însă, persoanele vulnerabile, care sunt imunizate în etapa a II-a a campaniei de vaccinare, a declarat Andrei Baciu.

„Cred că în fiecare centru de vaccinare s-a întâmplat o astfel de situație. Știm ce trebuie să facem, apelăm pe cineva de-a doua zi. Nu vrem să aruncăm doze sub nicio formă”, a spus acesta.

Astfel, persoanele care nu se pot prezenta în ziua și la ora la care au fost programate la vaccinare pot suna la call center, la numărul 021.414.442. Acestea vor fi, de asemenea, reprogramate.

Sursa: digi24.ro

Citeste mai mult
Publicitate

ABRUD

Școala Gimnazială din Abrud va fi reabilitată și modernizată. Proiectul tehnic, lansat la licitație. LISTA lucrărilor propuse

Publicat

Corpul principal al Școlii Gimnaziale „Avram Iancu” din Abrud va fi reabilitat și modernizat. De asemenea, se propune construirea unei anexe și a unui depozit de lemn, dar și amenajarea unui teren de sport și a incintei. Primăria Abrud a lansat miercuri o licitație pentru realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de execuție.

Primăria Abrud a lansat miercuri, 3 martie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), o licitație pentru realizarea proiectului tehnic și a detaliilor de executie, verificarea tehnică de calitate și întocmire aviz, asistența tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul „Reabilitare si modernizare clădire (corp principal Școala Gimnazială), desființare centrală termică, construire anexă și depozit de lemn, amenajare teren sport și incintă”.

Valoarea totală estimată este de 232.076,78 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, se propun următoarele lucrări de bază: 

Reabilitare și modernizare corp principal – Școala Gimnazială

Se propune reabilitarea și modernizarea clădirii pentru crearea unui spațiu care să permită desfășurarea în condiții optime a activităților educaționale.

În acest scop se propun următoarele intervenții: reparații șarpantă și învelitoare; termosistem; intervenții la interiorul clădirii; intervenții la exteriorul clădirii.

 • înlocuirea elementelor din lemn deteriorate ale șarpantei și ignifugarea lor, înlocuirea învelitoarei, jgheaburilor și burlanelor, aplicarea de folie hidroizolantă peste noua astereală, înlocuirea șipcilor și contrașipcilor,
 • termoizolarea pereților exteriori cu vată bazaltică de 15 cm, termoizolarea soclului cu polistiren ignifugat de 5 cm,
 • refacerea finisajelor, pardoselilor, peretiilor interiori, refacere balustradă interior,

 • mascarea conductelor de instalații,
 • recompartimentarea zonei bibilioteci și refuncționalizarea laborator chimie în cabinet medical,
 • montare glaf la exteriorul ferestelor,
 • înlocuirea obiectelor sanitare, amenajare grup sanitar și refacere rampe de acces pentru persoane dizabilități,
 • realizarea de instalații cu rol de securitatea la incendiu,

Construire depozit lemne

Se propune realizarea unei clădiri pentru depozitarea necesarului de lemne cu regimul de înălțime P (pentru încălzirea spațiilor interioare din incinta și obținerea apei clade) având un sistem constructiv mixt din cadre de beton armat și zidărie portantă de 25 cm. (zidaria portantă va fi realizată din cărămidă ecologică). Șarpanta se va realiza din lemn de răşinoase, ecarisat și ignifugat și va sprijini pe placa de beton armat de peste parter, iar învelitoarea va fi din țiglă ceramică.

Clădirea va fi prevăzută cu trotuar de gardă, cu panta spre exterior de 2 %.

Finisaje exterioare: tencuieli decorative (culoare alb) și tâmplărie PVC alb cu geam termopan.

Finisaje interioare: tencuieli driscuite, zugrăveli lavabile, ciment sclivisit.

Construire anexă (ct, atelier, vestiare și depozit pentru terenul de sport)

Se propune realizarea unei anexe cu regimul de înălțime P (în care se va amplasa centrala termică, atelier, vestiare și depozit pentru terenul de sport) având un sistem constructiv mixt din cadre de beton armat și zidărie portantă de 25 cm.

Zidurile interioare de compartimentare se vor realiza din cărămidă de 25 cm, 15 cm respectiv 12 cm. Şarpanta se va realiza din lemn de răşinoase, ecarisat și ignifugat și va sprijini pe placa de beton armat de peste parter, iar învelitoarea va fi din țiglă ceramică.

Construire teren sport acoperit

Se propune realizarea unui teren de sport acoperit, având o structură metalică (profile rectangulare din oțel) pe care este tensionată o pânză PVC cu inserție textilă, impermeabilă, de culoare gri, în vederea protejării terenului de intemperii (ploaie, zăpadă, vânt, soare, etc.), laterealele fiind închise cu perdea culisantă, pe o înălțime de 2 m. Pe toată suprafața terenului se va realiza o placă slab armată de beton, pe care va fi aplicat gazon sintetic.

Amenajare incintă (refacere împrejmuire, amenajare alei și zone verzi)

Se propune corectarea sistematizării verticale a terenului din incintă, pentru dirijarea apelor pluviale. Se va reface împrjmuirea incintei, având înălțimea de 1,20 m la limita de proprietate dinspre strada Cloșca, respectiv 2 m pe restul conturului incintei.

Gardul va fi realizat din stâlpi metalici și panouri din fier forjat. Aleile din incintă vor fi realizate cu dale de beton, montate în șapă de beton, prevăzute cu pante pentru direcționarea apelor pluviale.

Zonele verzi vor fi amenajate cu gazon de trafic intens.

Desființare centrală termică existentă

Clădirea în care este amplasata centrala termică este într-o stare avansată de degradare. Aceasta este propusă pentru desființare.

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate