Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Postul de director al structurii teritoriale Alba a Curţii de Conturi, scos la concurs. Vezi cine a trecut de proba scrisă şi cine a luat interviul

Publicat

Curtea de Conturi a României a organizat sâmbătă, 19 noiembrie, proba scrisă în cadrul concursului pentru ocuparea posturilor vacante de conducere şi execuţie din cadrul structurii centrale şi teritoriale. Printre cei înscrişi se numără şi două candidate din Alba, care au încercat să obţină postul de director disponibil la nivelul Camerei de Conturi Alba.

Este vorba despre Larisa Muntean şi Teodora Craşoveanu Oprean. Cele două au avut nevoie să obţină nota minimă 7 pentru a fi declarate admise la proba scrisă. Examenul scris a început sâmbătă, la ora 11.00 şi a conţinut mai multe subiecte de sinteză. În zilele următoare este organizat interviul.

UPDATE: Doar Teodora Craşovean Oprean a reuşit să obţină nota – 8,04 – pentru promovarea în a doua etapă a concursului. De altfel, proba scrisă s-a dovedit a fi dificilă pentru majoritatea candidaţilor, care au fost declaraţi respinşi în număr mare, pentru restul posturilor de conducere de la structurile teritoriale ale Curţii de Conturi, pentru care s-a organizat concurs în aceeaşi perioadă.

UPDATE 2: În urma interviului, desfăşurat luni, 28 noiembrie, Teodora Craşovean Oprean a obţinut nota 8,62. Mai multe detalii, aici. A promovat concursul şi va fi numită la Conducerea Camerei de Conturi Alba.

Mai multe informaţii despre posturile scoase la concurs şi condiţiile de desfăşurare ale acestuia puteţi citi aici şi aici.

Postul de director al Camerei de Conturi Alba a devenit liber după pensionarea fostei directoare, Olivia Sicoe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. toby

    miercuri, 23.11.2011 at 14:11

    ..da ce face curtea asta de conturi?pazeste pe cei care invart banul public !!! pe ei nu-i restructureaza pentru cheltuiele paguboase …doar e criza ,oricum nu e nimeni condamnat la sesizarea CC,pt gestionare paguboasa …

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax