Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Posturi de ingineri seniori în Norvegia. Salariile ajung până la 9.500 de euro, lunar

Publicat

Românii cu minim 8 ani experienţă în muncă, în sectorul petrolului şi gazelor naturale, studii de inginerie şi care cunosc engleza fluent pot aplica pentru posturi de ingineri seniori în Norvegia. Salariile ajung până la 9.500 de euro pe lună.

Acestea sunt cele mai recente oferte de locuri de muncă făcute publice prin reţeaua Eures, pe site-ul ANOFM. Este vorba despre posturi de ingineri seniori în sisteme de control şi ingineri seniori proiectanţi de ţevi.

Pentru specialitatea inginer senior în sisteme de control, se cere absolvirea unor studii superioare de Cibernetică şi 10 ani de experienţă. Pentru cea de inginer senior proiectant ţevi, sunt necesare studii superioare tehnice şi minim 8 ani de muncă în domeniul instalaţiilor petroliere maritime.

Contractele de muncă se încheie pe un an, cu posibilitate de prelungire şi încep cât mai repede posibil.

De asemenea, alte posturi scoase la concurs în Norvegia sunt de instalatori pentru lucrări de instalaţii industriale în cladiri de birouri noi.

Mai multe detalii, aici.

Sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax