Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

POSTURI în ADMINISTRAŢIE: Arhivist la Universitate, consilier la DSVSA Alba şi inspector la Primăria Teiuş. LISTA completă


Publicat

ochelari acte

achelari, acte, administratie, economicÎn perioada mai – iunie se organizează concursuri pentru mai multe posturi vacante în administraţiile publice locale sau servicii, direcţii ori instituţii subordonate. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursuri organizate în perioada mai – iunie şi condiţii de participare:

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Alba

consilier, clasa I, gradul profesional superior din cadrul DSVSA – Birou Sănătate Animală

Anunţ publicat în 7 mai, termen pentru depunerea dosarelor de înscriere 20 de zile.

Concurs: 8 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; 10 iunie 2015, ora 10:00: proba interviu.’

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcției  Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Aba, din Alba Iulia, Str. Lalelelor, Nr. 7A, telefon 0258/835.915 sau 0258/835.950.

Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia

informatician gr. IV S; COR 251901. Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă (Ciclul I Bologna – licenţă şi Ciclul II Bologna – master sau echivalentă acestora), în domeniul „informatică”; vechime în domeniul informaticii – minimum 6 luni; cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională (preferabil limba engleză).

Data limită pentru depunerea dosarelor: 22 mai 2015.

Concurs: 3 iunie 2015, ora 11.00 proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

îngrijitor; COR 911201. Condiţii: studii medii

Data limită pentru depunerea dosarelor: 22 mai 2015.

Concurs: 4 iunie 2015, ora 9.00 proba practică; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

arhivist gr, III SSD; COR 262101. Condiţii: studii superioare de scurtă durată absolvite cu diplomă (Ciclul I Bologna – licenţă sau echivalentă acesteia), specializarea arhivistică;

vechime în specialitatea studiilor absolvite minimum 6 luni; cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională ( preferabil limba engleză); cunoştinţe operare PC

administrator patrimoniu gr. I S; COR 263111. Condiţii: studii superioare de lungă durată tehnice (preferabil în domeniul „inginerie civilă”), absolvite cu diplomă (Ciclul 1 Bologna – licenţă şi Ciclul 11 Bologna – master sau echivalentă acestora), vechime în domeniul studiilor absolvite minimum 6 ani şi 6 luni; cunoştinţe operare PC

Data limită pentru depunerea dosarelor: 22 mai 2015

Concurs: 4 iunie 2015, ora 9.00, respectiv ora 11.00 proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul instituției din Alba Iulia, str. Gabriel Bethlen, nr.5, judeţul Alba sau la telefon 0258-806275; 0258-806276

Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiului Sebeș

îngrijitor I – Compartimentul Administrativ şi Deservire (funcţie contractuală de execuţie vacantă)

Condiţii: studii generale, vechime în muncă minimum 3 ani.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 20 mai 2015, ora 16.30.

Concurs: 25 mai 2015, ora 10:00: proba practică; 27 mai 2015, ora 14:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Municipiului Sebeș, din str. Piața Primăriei nr.1, Judeţul Alba, telefon 0258/731.004, interior 133.

Primăria Orașului Teiuș

– inspector, clasa I, grad profesional asistent, la Compartimentul Asistență socială

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistență socială; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 28 mai 2015, ora 13.00.

Concurs: 10 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior

referent, clasa III, grad profesional superior, la Serviciul Impozite și taxe, autorizări, agricol – Compartimentul impozite și taxe.

Condiţii: studii medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 29 mai 2015, ora 13:00.

Concurs: 9 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentate se obţin la sediul Primăriei Orașului Teiuș, str. Clujului nr. 80, județul Alba, telefon 0258-851101 interior 14, respectiv 24.

Primăria Comunei Ciugud

bibliotecar I în cadrul Compartimentului Bibliotecă

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă; vechime în muncă de minim 3 ani şi 6 luni.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 25 mai 2015, ora 16:00

Concurs: 3 iunie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Ciugud, din localitatea Ciugud, nr. 157, Judeţul Alba, tel./fax: 0258/841.205, interior 104.

 Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

O femeie din Galda de Sus, agresată de concubin. Bărbatul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Publicat

pixabay free

Un bărbat din Galda de Sus este cercetat pentru violență în familie. Noaptea trecută, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresta concubina. Polițiștii l-au îndepărtat din locuință și i-au interzis să se apropie de femeie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 mai 2021, în jurul orei 00:30, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit la o locuință din Galda de Sus, de unde o femeie, în vârstă de 37 de ani, a reclamat că a fost agresată de partener.

Din primele cercetări a rezultat că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi tras-o de păr și ar lovit-o peste cap, pe concubina sa.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au constatat că se impune emiterea unui ordin provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost îndepărtat din locuința comună.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

A condus fără permis o autoutilitară și a acroșat un autoturism parcat, la Ocna Mureș. Tânăr din județul Mureș, cu dosar penal

Publicat

politie, IPJ, masina politie

Un tânăr din județul Mureș s-a ales cu dosar penal în Alba după ce a condus o autoutilitară și a acroșat un autoturism parcat regulamentar, la Ocna Mureș. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 mai 2021, în jurul orei 18:40, polițiștii din Ocna Mureș au intervenit pentru soluționarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Brazilor din Ocna Mureș.

Polițiștii au constatat că un tânăr de 20 de ani, din Sărmașu, județul Mureș, în timp ce efectua manevre pentru a parca o autoutilitară, a acroșat un autoturism parcat regulamentar.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: O căprioară a căzut într-un bazin de apă adânc de aproape patru metri. Intervenție dificilă a pompierilor din Blaj

Publicat

O căprioară a căzut într-un bazin de apă adânc de aproximativ patru metri, situat pe raza localității Blaj. 

În jurul orei 10:10, la fața locului s-au deplasat pompierii din Blaj pentru a salva animalul.

Potrivit ISU Alba, pompierii intervin în primă fază pentru imobilizarea căprioarei, care este foarte agitată, iar apoi pentru extragerea acesteia din bazin.

UPDATE: Căprioara a fost imobilizată și extrasă în siguranță din bazinul de apă, iar în aceste momente este evaluată de către un medic veterinar.

 

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

ASTĂZI: Salonul Național de Artă dedicat Zilei Europei, la Galeria de Artă din Alba Iulia

Publicat

La Galeria de Artă din Alba Iulia are loc joi, 6 mai, începând cu ora 17:00, vernisajul expoziției – Salonul Național de Artă dedicat Zilei Europei. În cadrul evenimentului vor expune lucrări un număr de zece artiști. 

Expoziția va putea fi admirată la Galeria de Artă din Alba Iulia, aflată pe strada 1 Decembrie 1918, bloc M9 parter, până în data de 25 mai.

În cadrul acesteia pot fi admirate lucrări semnate de:

  • Livia Maria Moldovan
  • Victor Apostu
  • Adela Kostyal
  • Tereza Popa
  • Ileana Muntean
  • Thu Ha
  • Livia Cezara
  • Daniela Peleogianni
  • Cătălin Muntean
  • Traian Mârza

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate