Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

POSTURI în ADMINISTRAŢIE: Inspectori şi consilieri la CAS Alba, asistenţi sociali şi infirmieri la DGASPC şi alte funcţii în primării. LISTA completă

Publicat

CAS-Alba În perioada aprilie-mai se organizează concursuri pentru mai multe posturi vacante în administraţiile publice locale sau servicii, direcţii ori instituţii subordonate. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.

Concursuri organizate în aprilie şi mai şi condiţii de participare:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba

– asistent social debutant la Birou Telefonul Copilului, Violenţă în Familie, Prevenirea şi Combaterea Exploatării prin Muncă

infirmier la Centrul de îngrijire şi Asistenţă Abrud (10 posturi);

infirmier la Locuinţa Protejată pentru Persoane cu Handicap nr. 13 Gârbova;

medic la Centrul de îngrijire şi Asistenţa Baia de Arieş.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 24 aprilie 2015, ora 16:00

Concurs: 5 mai 2015, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Casa de Asigurări de Sănătate Alba

inspector, clasa I, grad principal – Administrare Contribuabili şi Creanţe

Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, în specialitatea economică; minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice.

inspector, clasa I, grad asistent – Compartiment Relaţii cu Asiguraţii

Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, în specialitatea economică/juridică; minimum 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice.

consilier, clasa I, grad principal – Compartiment Programe de Sănătate

Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă, în specialitatea informatică; minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 27 aprilie 2015, ora 10:00

Concurs: 4 mai 2015: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior

Primăria Municipiului Alba Iulia

consilier, clasa I, gradul profesional superior la Direcția Asistență Socială, Serviciul prestații sociale și evaluare socială primară, Compartiment protecția copilului;

Condiţii: vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă: asistență socială; cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu

consilier, clasa I, gradul profesional principal la Serviciul programe și prestații sociale, Compartimentul Cantina de ajutor social.

Condiţii: vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 5 ani; studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul de licenţă: economice; cunoştinţe de operare pe calculator – nivel mediu.

Anunţ publicat în 7 aprilie, termen limită pentru depunerea dosarelor de înscriere, 20 de zile.

Concurs: 12 mai 2015, ora 10:00: proba scrisă, data şi ora interviului vor fi communicate ulterior.

inspector, clasa I, grad profesional asistent, Direcția de Asistență Socială – Serviciul prestații sociale și evaluare socială primară – Compartiment ajutoare financiare speciale – 2 posturi;

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistență socială; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an; cunoștințe de operare PC: nivel mediu; aviz de exercitare a profesiei de asistent social sau dovadă că a solicitat înscrierea în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

inspector, clasa I, grad profesional debutant, Direcția de Asistență Socială – Serviciul prestații sociale și evaluare socială primară – Compartiment ajutoare financiare speciale;

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul științe administrative, specializarea administrație publică; cunoștințe de operare PC: nivel mediu

inspector, clasa I, grad profesional debutant, Compartiment venit minim garantat

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul asistență socială; cunoștințe de operare PC: nivel mediu; aviz de exercitare a profesiei de asistent social sau dovadă că a solicitat înscrierea în Colegiul Național al Asistenților Sociali din România.

Anunţ publicat în 1 aprilie, termen pentru depunerea dosarelor de înscriere 20 de zile.

Concurs: 6 mai 2015, ora 10.00 – proba scrisă; data organizării interviului va fi comunicată ulterior.

Citeşte şi PATRU POSTURI de inspectori, în cadrul Direcției de Asistență Socială scoase la concurs de Primăria Alba Iulia. Condițiile de participare

Primăria Municipiului Aiud

șef birou – Biroul Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane cu Dizabilităţi din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială (funcţie temporar vacantă)

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă domeniul kinetoterapie sau psihologie; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei contractuale: minimum 2 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 23 aprilie 2015, ora 16:00

Concurs: 4 mai 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

asistent social, grad profesional debutant la Biroul Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane cu Dizabilităţi din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială (funcţie temporar vacantă)

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diploma de licenţă sau echivalentă specializarea asistenţă socială sau teologie – asistenţă socială.

kinetoterapeut la Biroul Centrul Social Multifuncţional pentru Persoane cu Dizabilităţi din cadrul Serviciului Public de Asistenţă Socială (funcţie temporar vacantă)

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul kinetoterapie

Termenul limită de depunere a dosarelor: 20 aprilie 2015, ora 16.00.

Concurs: 28 aprilie 2015, ora 10:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Primăria Oraşului Teiuş

consilier, clasa I, grad profesional superior, la Compartimentul Agricol

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă domeniile agronomie, măsurători terestre și cadastru, cadastru şi managementul proprietăţilor, îmbunătăţiri funciare și dezvoltare rurală; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 28 aprilie 2015, ora 13:00

Concurs: 8 mai 2015, ora 10:00: proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

Primăria Comunei Bistra

inspector de specialitate, gradul profesional II, în cadrul Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă

Condiţii: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă; vechime în specialitatea studiilor de minimum 1 an, cunoştinţe operare calculator (Windows, Word. Excel, internet) permis de conducere categoria B.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 22 aprilie 2015, ora 14:00

Concurs: 30 aprilie 2015, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local Aiud

inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Serviciului Economic, Tehnic, Investiții – Compartimentul Administrare Terenuri Agricole, păduri, pajiști.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul agronomie, ingineria mediului.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 20 aprilie 2015, ora 14.00

Concurs: 30 aprilie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; data şi ora interviului vor fi comunicate ulterior.

AICI, alte posturi.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax