Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

POSTURI la Primăria Alba Iulia, Direcţia Copilului, şcoli şi alte instituţii publice din judeţ. Condiţii de participare la concurs

Publicat

primarie alba iulia 2 În următoarea perioadă, sunt disponibile posturi în mai multe instituţii publice. Candidaţii care vor să ocupe astfel de posturi trebuie să îndeplinească anumite condiţii, privind studii sau vechime în muncă sau alte cerinţe.

Posturi vacante şi condiţii de participare la concurs:

Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Alba (18 posturi)

Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsiliiatrică Galda de Jos

– medie primar specialitatea psihiatrie 1/2 post (0.5 normă)

– medic primar specialitatea psihiatrie 1/2 post (0.5 normă)

– medic specialist specialitatea psihiatrie (2 posturi)

– medic (5 posturi)

– spălătoreasă,

Centrul de îngrijire şi Asistenţă Baia de Arieş

– medic

– infirmier (2 posturi)

Centrul de îngrijire şi Asistenţă Gârbova

– infirmier.

Locuinţa Protejată pentru persoane cu Handicap nr. 13 Gârbova

infirmier.

Locuinţa Protejată pentru persoane cu Handicap nr. 3 Gârbova

– infirmier

Centrul de Plasament Blaj

asistent social debutant.

Centrul de Plasament de tip Familial Mănărade

educator.

Condiţii pentru posturile de medic/ medic speciaIist/ medic primar: studii superioare de specialitate, absolvite eu diploma de licenţă sau echivalentă în domeniul medical; adeverinţă/certificat de confirmare în gradul profesional în specialitatea: medicină de familie, recuperare, psihiatrie, medicină internă sau medicină generală; certificat de membru al Colegiului Medicilor din România vizat pe anul în curs.

Condiţii pentru posturile de infirmier: studii generale absolvite cu diplomă; curs de calificare infirmier organizat de furnizori autorizaţi de formare profesională acreditaţi; vechime minimum 6 luni în profesia de infirmier.

Condiţii pentru posturile de asistent social debutant: studii superioare de specialitate, absolvite cu diplomă de licenţa sau echivalentă, în specializarea asistenţă socială; aviz de exercitare a profesiei de asistent social cu treapta de competenţă profesională debutant eliberat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România.

Condiţii pentru postul de spălătoreasă: studii generale absolvite cu diplomă; minimum 6 luni vechime în muncă.

Condiţii pentru postul de educator: studii medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat; curs de calificare sau adeverinţă de înscriere la cursul de calificare educator specializat organizat de furnizori autorizaţi de formare profesională acreditaţi; vechime minimum 6 luni în profesia de educator; examen psihiatric.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 6 septembrie 2017, ora 16.00

Concurs: 14 septembrie 2017, ora 10.00 proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţia Copilului Alba, din Alba Iulia, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 68, telefon: 0258/818.266, interior 115 sau mobil 0755/069.660.

Primăria Municipiului Alba Iulia

şef serviciu – Serviciul public administrarea patrimoniului local – Serviciul baze sportive şi agreement

Condiţii: studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental DFI: ştiinţe inginereşti; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani; cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Termen limită pentru depunerea dosarelor, 8 septembrie

Concurs: 19 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă, data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

consilier (agent turism), gradul debutant – Centrul Naţional de Informare şi Promovarea Turistică Municipiul Alba Iulia.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de ştiinţă (RSI): istorie sau ştiinţele pământului şi atmosferei; vechimea în specialitatea studiilor necesare – ; constituie un avantaj absolvirea cursului de agent de turism/ ghid, absolvit cu certificat de calificare profesională, recunoscut de M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N.; cunoştinţe de: Word, Excel, Power Point, Internet; cunoştinţe de minimum o limbă de circulaţie internaţională nivel avansat; candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 3 din H.G. nr. 286 din 23 martie 2011 cu modificările şi completările ulterioare.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 4 septembrie 2017, ora 15:00

Concurs: 13 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

consilier (agent turism), gradul II – Centrul Naţional de Informare şi Promovarea Turistică Municipiul Alba Iulia (post perioadă determinată; funcție de execuție contractuală, temporar vacantă)

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite ai diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de ştiinţă (RSI): istorie sau ştiinţele pământului şi atmosferei; vechimea în specialitatea studiilor necesare: minimum 1 an; constituie un avantaj absolvirea cursului de agent de turism/ ghid, absolvit cu Certificat de calificare profesională recunoscut dc M.M.F.P.S.P.V. şi M.E.N.; cunoştinţe de: Word, Excel, Power Point, Internet; cunoştinţe de minimum o limbă de circulaţie internaţională nivel avansat.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 29 august 2017, ora 15:00

Concurs: 7 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă – Str. Gladiolelor nr. 3A;

data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

şef birou – Biroul evidenţă patrimoniu, sistem informatic geografic

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă dc licenţă sau echivalentă, în domeniul fundamental (DFI): ştiinţe inginereşti; studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani; cunoştinţe de operare PC – nivel superior program AutoCAD, GeoMedia, Microsoft Office.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 5 septembrie 2017, ora 15:00

Concurs: 20 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

şef serviciu, la Direcţia Juridică, administraţie publică locală, Serviciul Administraţie publică locală juridic, contencios, Aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Alba Iulia

Condiţii: studii universitare de licenţa absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de ştiinţă (RSI): ştiinţe juridice; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani; studii de masterat sau postuniversitare în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; să fie numiţi intr-o funcţie publică de clasa I; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată în condiţiile prezentei legi; cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 4 septembrie 2017, ora 15:00

Concurs: 14 septembrie 2017, ora 10.00 – proba scrisă – la Centrul de resurse „Academia Doamnelor”, Str. Gladiolelor nr. 3A, Alba Iulia; data și ora interviului va fi comunicată ulterior.

îngrijitor clădiri– Serviciul baze sportive şi agrement – Compartiment bazin olimpic.

Condiţii: studii generale, vechime în specialitate necesară: fără.

Concurs: 28 august 2017, ora 15:00: data limită pentru depunerea dosarelor; 5 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă – la Compartiment bazin olimpic din Municipiul Alba lulia, Str. Republicii nr.3; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

– consilier clasa I, gradul superior – Direcţia Cheltuieli Serviciul financiar, salarizare, contabilitate

Condiţii: studii universitate de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în ramura de ştiinţă (RSI): ştiinţe economice; vechimea în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 9 ani; cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Termen limită de depunere a dosarelor: 29 august 2017, ora 15:00

Concurs: 12 septembrie 2017, ora 10.00 – proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Relații suplimentare se obțin la Primăria Municipiului Alba Iulia, telefon 0258 819 462

Primăria Orașului Cugir

medic şcolar cu 1/2 normă – Biroul Asistenţă medicală şcolară:

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul medicină; membru al Colegiului Medicilor din România; pot participa medici de medicină generală cu drept de liberă practică, rezidenţi aliaţi în ultimul an de pregătire, specialişti sau primari confirmaţi în Specialitatea medicină generală/pediatrie;

– medic dentist – Biroul Asistenţă medicală şcolară

Condiţii: studii – diplomă de licenţă de medic stomatolog sau diplomă de licenţă de medic dentist, eliberate de o instituţie de învăţământ superior în domeniul medicinii dentare, acreditată din România; membru al colegiului medicilor dentişti din România.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 6 septembrie 2017, ora 16.00

Concurs: 14 septembrie 2017, ora 11.00: proba scrisă; 18 septembrie 2017: proba interviu.

şef birou – Compartiment Biroul Financiar-Contabil, Salarizare Personal, Achiziţii Publice şi Competiţii Sportive

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe economice; vechime în specialitatea studiilor minimum 5 ani; de preferinţă curs specializare, achiziţii publice.

inspector de specialitate, gradul IA – Compartiment Biroul Financiar-Contabil, Salarizare Personal, Achiziţii Publice şi Competiţii Sportive

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţe juridice, economice, educaţie fizică şi sport; vechime în specialitatea studiilor minimum 5 ani.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 28 august 2017, ora 13.30

Concurs: 5 septembrie 2017, ora 11.00 – proba scrisă; 8 septembrie 2017: proba interviu

mediator sanitar

Condiţii: învăţământ general obligatoriu; absolvent al cursurilor de formare profesională ca mediator sanitar, dovedite prin certificat de mediator sanitar; recomandare din partea unei organizaţii active ale comunităţii de rromi din unitatea teritorial-administrativă Cugir

asistent medical comunitar

Condiţii: asistent medical cu studii postliceale; diplomă de absolvire şcoală postliceală sanitară, şcoală de specializare postliceală sanitară, sau şcoală tehnică sanitară, eliberată de Ministerul Sănătăţii, Ministerul învăţământului şi Ştiinţei/Ministerul Educaţiei Naţionale; certificat de absolvire şcoală postliceală sanitară, eliberat de Ministerul Educaţiei Naţionale/Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului; atestat eliberat de Ministerul învăţământului şi Ministerul Sănătăţii; certificat de absolvire eliberat de Ministerul Sănătăţii Publice; certificat de membru emis de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România; asistent medical cu studii medii: diplomă de absolvire liceu sanitar cu durata de 5 ani, eliberată de Ministerul învăţământului şi Ştiinţei; de preferinţă, absolvent al cursurilor de formare profesională ca asistent medical comunitar, dovedite prin: diplome, certificate, titluri sau alte dovezi de calificare în acest domeniu care fac obiectul de activitate al profesiei de asistent medical comunitar.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 28 august 2017, ora 13.30

Concurs: 5 septembrie 2017, ora 11.00 – proba scrisă; 7 septembrie 2017 – proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Cugir, str. I.L. Caragiale nr. 1, județul Alba, telefon 0258/751.001, interior 115.

Liceul Tehnologic Ocna Mureş

– secretar

Condiţii: nivelul studiilor: studii medii; vechime în specialitate studiilor necesare ocupării postului: nu se solicită.

Termen limită de depunere a dosarelor: 5 septembrie 2017, ora 15:00

Concurs: 14 septembrie 2017, ora 10.00 – proba scrisă; 14 septembrie 2017, ora 14.00 – proba practică; 14 septembrie 2017, ora 15.00 – proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Liceului Tehnologic Ocna Mureş, județul Alba, telefon 0258/870.807.

 

Primăria Comunei Şugag

– gestionar custode la Expoziţia etnografică Şugag;

Condiţii: studii superioare cu licenţă în istorie/istorie-geografie sau alte studii superioare cu licenţă;

– asistent social. Condiţii: studii medii.

– muncitor necalificat. Condiţii: studii medii

– pompier. Condiţii: studii medii

– şofer. Condiţii: studii medii

– muncitor calificat cu 0,5 normă. Condiţii: studii gimnaziale; vechimea în muncă necesară ocupării posturilor: minimum 3 ani.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 6 septembrie 2017

Concurs: 18 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; 19 septembrie 2017, ora 10.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Şugag, str. Valea Frumoasei nr. 180, județul Alba, telefon 0258/746.177.

Şcoala Gimnazială „Nicodim Ganea” Bistra

– secretar şcoală

Condiţii: studii medii; cunoştinţe de utilizare şi operare PC (Excel, Word); cunoştinţe de utilizare a softurilor specifice activităţii din învăţământ: EDUSAL, REVISAL, SIHR; vechime în specialitate studiilor necesare ocupam postului: nu se solicită-debutant.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 4 septembrie 2017, ora 14:00

Concurs: 13 septembrie 2017, ora 09.00: proba scrisă; 14 septembrie 2017, ora 09.00: proba practică; 15 septembrie 2017, ora 9.00: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Şcolii Gimnaziale „Nicodim Ganea” din Bistra, str. Petru Pavel Aron nr. 6, judeţul Alba, telefon 0747/580.350, telefon 0258/773.106.

Primăria Comunei Cut

inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Buget Finanţe, Contabilitate, Taxe şi Impozite

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, economice, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime minimum 9 ani.

inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment Asistenţă şi Protecţie Socială.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, economice, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 1 an;

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 5 septembrie 2017, ora 14.00

Concurs: 25 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obţine la Primăria Comunei Cut, Str. Principală nr. 29 , Judeţul Alba, telefon 0249/535.001.

 

ALTE POSTURI

Primăria Oraşului Câmpeni

referent, clasa III, grad profesional superior, studii medii, Compartiment A.D.P.P.

Condiţii: studii liceale, respectiv studii medii liceale, finalizate cu diplomă de bacalaureat; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: minimum 10 ani.

Termen limită de depunere a dosarelor: 31 august 2017, ora 16:00

Concurs: 13 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Oraşului Câmpeni, din Piaţa Avram Iancu nr. 5, Județul Alba, telefon: 0258/771.215, interior 37.

Şcoala Gimnazială „Ioan de Hunedoara” din Sântimbru

– administrator financiar (0,5 post

Condiţii: nivelul studiilor: studii superioare absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul economie (vechime cel puţin 5 ani); master, certificate/atestate în domeniu, constituie avantaj; cunoştinţe operare PC (MS Office, operare baze de date, navigare Internet), programe de contabilitate; cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională (engleză/franceză), noţiuni de bază (citit, scris, vorbit); spirit organizatoric; abilităţi de comunicare, relaţionare şi învăţare; abilităţi de coordonare a echipelor; capacitate de gestionare a timpului şi priorităţilor.

Termenul limită de depunere a dosarelor: 4 septembrie 2017

Concurs: 8 septembrie 2017, ora 09.00: proba scrisă; 8 septembrie 2017, ora 9.00: proba practică; 9 septembrie: proba interviu.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Şcolii Gimnaziale „Ioan de Hunedoara” din Sântimbru, str. Blajului nr. 102, Judeţul Alba, telefon: 0786.293.210 sau 0258/842.103.

Primăria comunei Poiana Vadului

referent de specialitate, clasa II, grad profesional debutant, Compartimentul Impozite şi Taxe.

Condiţii: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul ştiinţelor economice.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor: 4 septembrie 2017, ora 15:00

Concurs: 18 septembrie 2017, ora 11:00 – proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

Relații suplimentare suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Poiana Vadului, judeţul Alba, telefon 0786.395.317.

Şcoala Gimnazială „Decebal” Cricău

– șofer

Condiţii: fără vechime; studii medii.

– îngrijitor clădiri – 0,25 normă.

Condiţii: fără vechime; studii generale.

Data limită pentru depunerea dosarelor: 28 august 2017, ora 13.00

Concurs: 5 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; 5 septembrie 2017, ora 10.00: proba practică.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Şcolii Gimnaziale „Decebal” Cricău, Str. Principală, nr. 319, județul Alba, telefon 0258/845.105.

Primăria Comuna Câlnic

-referent, clasa III, grad profesional superior (2 posturi)

Condiţii: vechime minimă în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 9 ani; studii medii absolvite cu diplomă de licenţă.

Termen limită de depunere a dosarelor: 29 august 2017, ora 14:00

Concurs: 12 septembrie 2017, ora 11:00: proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior.

Relații suplimentare se obțin la Primăria Comuna Câlnic, judeţul Alba, telefon 258747050.

Primăria Comunei Sâncel

– consilier juridic, debutant la Compartimentul juridic.

Condiţii: studii superioare în domeniul juridic, finalizate cu diplomă de licenţă; fără vechime în domeniu.

Concurs: 5 septembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă; data şi ora interviului va fi comunicată ulterior

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Primăriei Comunei Sâncel, Judeţul Alba, telefon 0258/885101.

Primăria Comunei Galda de Jos

inspector de specialitate, gradul II, în cadrul Compartimentului Impozite şi Taxe – temporar vacant

Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă; vechimea minimă necesară în specialitatea studiilor absolvite este de 5 ani

bibliotecar, în cadrul Compartimentului bibliotecă comunală, cămin cultural

Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă

administrator public

Condiţii: studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de ştiinţă (RSI) „ştiinţe economice”, „ştiinţe juridice”, „ştiinţe administrative”, sau „ştiinţe inginereşti”; vechimea minimă necesară în specialitatea studiilor absolvite este de 8 ani .

Perioada pentru depunerea dosarelor: 21 august – 28 august 2017

Concurs: 5 septembrie 2017, ora 10.00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi communicate ulterior.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Primăriei Comunei Galda de Jos, nr. 90, județul Alba, e-mail: clgalda@yahoo.com, telefon 0258/846.032 în intervalul orar 8.00 – 15.00.

Precizăm că în şedinţa din 20 iulie, Guvernul a decis suspendarea ocupării prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante, inclusiv procedurile demarate în vederea ocupării posturilor vacante din autoritățile și instituțiile publice.

Prin excepţie, prevederea nu se aplică unităților sanitare publice și instituțiilor din învățământul de stat, iar, Guvernului precizează că se poate aproba organizarea de concursuri sau examene pentru ocuparea posturilor, cu justificarea necesității și cu încadrarea în cheltuielile de personal aprobate cu această destinație în buget.

De asemenea, “se continuă  procedurile de ocupare a posturilor pentru care anunțurile de concurs au fost publicate în Monitorul Oficial al României, până la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe, respectiv au fost îndeplinite obligațiile de publicitate instituite în sarcina instituțiilor și autorităților publice, conform prevederilor legale in vigoare, după caz”, se mai arată în hotărârea de Guvern.

Detalii concrete despre posturile scoase la concurs le puteţi afla de la fiecare instituţie care organizează procedurile de angajare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Facute la comanda

    luni, 28.08.2017 at 23:19

    De cand trebuie sa ai doar studii medii pentru a fi asistent social? Posturi facute pentru P.C.R.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax