Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Posturi vacante la conducerea Curții de Apel Alba Iulia, și a judecătoriilor din Câmpeni, Aiud și Sebeș

instanta decizie magistrat justitie

Publicat

Consiliul Superior al Magistraturii a anunțat posturile care sunt vacante, la conducerea unor instanțe din Alba. La Curtea de Apel Alba Iulia este liber postul de președinte al Secției Contencios Administrativ și Fiscal. De asemenea, sunt libere posturile de președinte al Judecătoriei Aiud, al Judecătoriei Câmpeni și al Judecătoriei Sebeș.

Unele dintre aceste posturi sunt libere încă din 2016, în situația în care la concursurile organizate pentru ocuparea acestor funcții de conducere nu s-a prezentat nimeni. De exemplu, la Curtea de Apel Alba Iulia, postul de președinte al Secției Contencios Administrativ și Fiscal este liber din 30 ianuarie 2017. La Câmpeni, postul de președinte al Judecătoriei este liber din 1 martie 2016. Interimatul este asigurat, prin delegare, de judecători din cadrul fiecărei instituții.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax