Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Pot ajuta?”: Tinerii talentați din Alba mai au la dispoiție câteva zile pentru a se înscrie la programul care le poate finanța cariere

Publicat

tineri

Mai sunt doar câteva zile până când elevii talentați în ale artei și ale sportului își pot depune aplicațiile pentru cea de-a VIII-a ediție a programului MOL de promovare a talentelor „Pot ajuta?”. Anul trecut din Alba au obținut finanțare muzicianul Adrian Precup și Trupa de Teatru „Teat-Trad” Lopadea Nouă.

Tinerii creativi și talentați din Alba mai au timp până în 15 iunie să aplice pentru programul care vine în sprijinul tinerelor talente „Pot ajuta?”. Se pot înscrie elevi născuți între anii 1995 și 2005 inclusiv şi echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la şcoli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obţinut rezultate foarte bune la concursuri naţionale şi internaţionale în domeniul sportiv sau artistic şi au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea şi continuarea carierei.

Valoarea totală a sponsorizărilor este de 290.000 lei, din care 160.000 lei în domeniul sporturilor, 80.000 lei în domeniul artelor și 50.000 lei celor peste 18 ani. Un solicitant poate obțină maxim 10.000 de lei.

Fundația pentru comunitate anunță că doar dosarele complete trimise în termen vor ajunge în fața juriului, nu se acordă posibilitatea completării ulterioare al dosarului de aplicare. Dosarele de aplicare din domeniul arte trebuie să conțină în mod obligatoriu și fotografii, înregistrări audio-video pe suport de CD sau DVD.

Pentru mai multe informații puteți consulta GHIDUL, iar cei care doresc să ie înscrie pot să completeze FORMULARUL de înscriere.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax