Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Poți contacta un anticariat online dacă dorești să renunți la cărțile vechi (P)

Publicat

Când sortezi cărțile vechi din bibliotecă, ai de obicei două opțiuni dacă dorești să renunti la o parte din ele. Vinde-le pe toate odată sau oferă-le spre vânzare individual. 

Vânzările de cărți la kg fac de obicei mai puțini bani, deoarece sunt anticariate care plătesc prețuri unitare mai mici. Dar, avantajul este că scapi de toate cărțile deodată.

Dacă nu știi unde să vinzi cărțile pe care le ai depozitate în casa ta,  poți să apelezi la site-ul online CumparCarti.ro și astfel faci rost de bani în plus la bugetul tău și de mai mult spațiu liber în bibliotecă.

Fiecare iubitor de carte veche se confruntă mai devreme sau mai târziu cu nevoia de a cumpăra sau de a vinde unele dintre cărți. Prin urmare, este important să știi care cărți sunt cu adevărat valoroase dar pe care nu dorești sa le mai recitești și unde le poți vinde.

Ce avantaje ai dacă apelezi la anticariatul CumparCarti.ro?

Cărțile vechi sau la mana a doua sunt acum vândute în mare parte la anticariate, CumparCarti.ro bucurându-se de o mare popularitate deoarece achiziționează cărți din toată România. Cei care vând cărțile prin intermediul anticariatului se bucură de comoditate, deoarece o pot face chiar din confortul casei lor. Cărțile vechi sau care nu-ți mai trebuie pot fi transformate în bani rapid și ușor.

Cărțile pe care dorești să le vinzi le poți selecta și apoi nu mai trebuie decât să aștepți un reprezentant al anticariatului, pentru a le ridica de la adresa indicată de tine. Nu contează dacă timpul tău este limitat, deoarece, anticariatul CumparCarti.ro are un program flexibil. Astfel, poți face solicitarea chiar și seara sau în weekend.

Efortul organizatoric și logistic este avantajos pentru tine și nici nu trebuie să-ți faci griji cu privire la costurile de transport, deoarece totul este gratuit.

Vânzare cărților, nu numai că îți creează spațiu în casă, dar îți oferă și un câștig în plus.  Dacă ai multe cărți vechi, acestea sunt numai bune de a fi vândute la anticariat. Beneficiezi de combinația de confort și vânzarea de cărți direct de la domiciliu tău.

Poate că vrei să reamenajezi imobilul și nu știi ce să faci cu biblioteca ta plină de cărți. Apelează anticariatul și acesta te ajută rapid!

Nu contează numărul de cărți din bibliotecă

Ca anticar, sunt mereu interesat să cumpăr cărți în Alba Iulia sau din alt oraș din România – atât titluri și colecții individuale, cât și biblioteci întregi. Cărțile nu trebuie să aibă o anumită vechime și nu trebuie neapărat să fie în zona noastră pentru a fi luate în considerare pentru cumpărare.

Pe lângă cărți de literatură de orice gen, cumpăr și enciclopedii vechi, dicționare, cărți de arta romanească și universală etc. De asemenea, sunt interesat de cărți cu imagini, fotografii de format mare și albume foto întregi (de exemplu, fotografii de călătorie înainte de 1950, arhitecturale, fotografii de război, fotografii portret, curiozități).

De asemenea, ești binevenit să oferi bibliografii cu corespondență veche, jurnale, autografe și toate raritățile și curiozitățile de cărți în format de hârtie.

Anticariatul CumparCarti.ro este pregătit să te cunoască și să ofere o noua șansă cărților pe care dorești să le vinzi!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax