Connect with us
Publicitate

ABRUD

Povestea Carinei, fetița de doi ani din Alba, care vede doar cerul. Are nevoie de un scaun special pe care familia nu și-l permite

Publicat

UPDATE: FELICITĂRI tuturor oamenilor buni din Alba! Banii necesari pentru achiziția unui scaun special necesar Carinei, fetița de doar doi ani și ceva care nu se poate ridica din pătuț, s-au strâns în mai puțin de 24 de ore de la publicarea articolului în ziarul nostru. Suntem impresionați. Familia Carinei și prietenii de la Fapte Bune din Alba vă mulțumesc. 

Povestea Carinei: O fetiță de doi ani și 3 luni are nevoie de un mic ajutor al oamenilor buni din Alba: îi trebuie un scaun special. 

Fetița este nevoită să stea în pat, pe spate, din cauza stării de sănătate, iar un asemenea scaun i-ar oferi posibilitatea să vadă lumea la fel ca ceilalți copii.

Carina este din Roșia Montană și mai are 4 frați și surori mai mari. Mama este asistentă pentru persoanele cu handicap, iar tatăl lucrează cu ziua.

Din veniturile lor nu îi pot cumpăra Carinei un scaun special de reabilitare, care ar permite setarea în mai multe poziții.

Scaunul costă 11.400 de lei (aproximativ 2.300 de euro) și nu este decontat de asigurări.

Asociația Fapte Bune din Alba încearcă să strângă suma necesară cumpărării unui asemenea scaun și a postat un anunț, astfel încât oricine poate ajuta, oricât de puțin, donând în contul asociației.

Alba24 a verificat veridicitatea cazului, înainte de publicare.

Postarea Asociației Fapte Bune din Alba: Cum puteți dona

Cum ar fi să nu puteți privi decât tavanul și cerul? Să nu puteți vedea oamenii, copacii, florile?

Carina are puțin peste doi ani și diagnostice multiple: encefalopatie infantilă sechelară, tetrapareză mixtă spastico-diskenetică, microcranie progresivă, malformație cerebrală complexă, epilepsie.

Singura ei șansă de a sta în poziție verticală sau în șezut o reprezintă un scaun terapeutic pentru copii, al cărui cost, de peste 11.400 de lei, depășește cu mult posibilitățile familiei, în care Carina este cea mai mică dintre cei cinci copii.

Asociația Fapte Bune din Alba își propune să achiziționeze acest scaun, în încercarea de a-i oferi Carinei o fărâmă de normalitate.

Donațiile pot fi depuse în contul Asociației RO39BTRLRONCRT0583669101, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea SCAUN.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Nicu

    sâmbătă, 16.03.2024 at 04:09

    I mi puteti face legatura cu familia fetitei
    va rog ..
    multumesc mult

  2. Lucica

    sâmbătă, 16.03.2024 at 11:44

    Bună ziua! Îmi puteți face legătura cu familia fetitei? Vă mulțumesc!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax