Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Povestea nefericită a unui bărbat care își căuta nevastă pe TikTok, dar a ajuns să fie tâlhărit într-un parc din Aiud

Publicat

Un video postat pe TikTok i-a adus unui bărbat numai probleme și rolul de persoană vătămată într-un dosar de tâlhărie, dosar ce se va judeca la Judecătoria Aiud. 

Bărbatul, din Cluj, își căuta o iubită sau chiar o soție și din acest motiv a postat pe TikTok un video în care arăta o sumă mare de bani și își făcea publică intenția legată de femei.

În loc să atragă atenția unei femei dornice să îl cunoască pentru o posibilă relație, a atras atenția unui cuplu care locuia în Ciugudu de Jos.

Aceștia au luat decizia să obțină bani de la bărbat și au pus la cale un plan.

Planul pus la cale de cei doi

După ce au văzut videoclipul de pe TikTok, femeia l-a contactat pe bărbat pe Facebook și a început să converseze cu acesta. Acesta s-a arătat interesată de bărbat și i-a propus să se întâlnească cu el pe raza orașului Aiud.

S-au întâlnit, iar, după ce au băut o cafea, bărbatul i-a cumpărat femeii un inel.

Acesta nu știa că de la distanță sunt supravegheați de concubinul femeii. Apoi, după ce au mers într-un parc din oraș, bărbatul a fost tâlhărit.

Planul pus la cale a fost descris pas cu pas de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În data de 6 martie 2023, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, iar cei doi vor fi judecați pentru tâlhărie, pe rolul Judecătoriei Aiud.

De asemenea, motivarea instanței a fost făcută publică, fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

Povestea bărbatului, prin ochii procurorilor

”În actul de sesizare s-a reţinut, în fapt, că inculpatul D.L. şi inculpata R.Ț. aveau o relaţie de concubinaj şi locuiau împreună pe raza satului Ciugudu de Jos.

În cursul lunii decembrie, inculpata a vizionat o postare pe TikTok, în care apărea persoana vătămată N.V., etalând o sumă mare de bani şi în care transmitea mesajul că își caută prietenă sau nevastă.

Inculpata a căutat profilul persoanei vătămate pe reţeaua de socializare Facebook şi i-a trimis o cerere de prietenie, cerere care a fost acceptată de persoana vătămată.

Cei doi au început să poarte conversații prin intermediul aplicației Messenger (Facebook) și telefonic, inculpata mințindu-l că nu are nicio relație, sens în care au stabilit să se întâlnească pe raza municipiului Aiud.

Ca atare, cei doi s-au întâlnit în dimineața zilei de 27.12.2022, în jurul 09.30, într-o benzinărie de la intrarea în Aiud.

Inculpata, însoțită de concubinul ei, inculpatul D.L. (care cunoștea faptul că inculpata purta conversații cu persoana vătămată și intenționa să facă rost de bani de la aceasta), s-au deplasat împreună, cu un taxi, de la domiciliu, în localitatea Aiud.

Ajunși în Aiud, cei doi s-au deplasat înspre benzinărie, inculpatul D.L. rămânând în urma inculpatei R.Ț.

După ce s-au întâlnit, persoana vătămată și inculpata s-au deplasat la o cafenea și ulterior, la o bijuterie, de unde persoana vătămată i-a cumpărat un inel, astfel că inculpata a observat faptul că aceasta avea asupra ei o sumă mare de bani.

În tot acest timp, inculpatul D.L. îi urmărea şi coresponda prin mesaje cu inculpata R.Ț.

În continuare, inculpata i-a propus persoanei vătămate să se deplaseze în parcul din Aiud, unde s-au așezat pe o bancă și au început să povestească. Inculpata i-a solicitat persoanei vătămate să-i dea jumătate din banii pe care îi avea asupra lui, lucru cu care D.L. nu a fost de acord.

În acele împrejurări, inculpata a luat din posesia persoanei vătămate mai multe bancnote, în sumă totală de 6335 lei, refuzând să i le restituie, la solicitarea expresă a acesteia din urmă.

Persoana vătămată a încercat să recupereze suma de bani, dar inculpata s-a opus şi a început să o îmbrâncească şi să o împingă, utilizând acte de violenţă.

La scurt timp, după numai câteva secunde, inculpatul D.L., care supraveghea zona, a ajuns lângă cei doi, a tras de geaca persoanei vătămate şi i-a smuls telefonul din mână, după care s-a deplasat amenințător înspre aceasta, determinând-o să părăsească locul de unde se aflau şi să se deplaseze către sediul Poliţiei Municipiului Aiud”, se arată în motivarea instanței.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax