Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PP-DD Alba și-a prezentat „la iarbă verde” noua conducere județeană și strategia politică. Vezi cine este Cornel Comșa

Publicat

Jurnaliștii care au lipsit de la conferința de presă a proaspătului șef al organizației PP-DD Alba nici nu știu ce au pierdut. Cornel Comșa, prezentat la  sfârșitul săptămânii trecute ca fiind noul președinte al organizației județene a partidului lui Dan Diaconescu, a încercat să-și puncteze într-un mod original debutul în peisajul politic local.

Astfel, locația aleasă pentru prima conferința de presă a PP-DD Alba a fost în aer liber, delimitată de Colegiul HCC  și Școala generală nr 2. Comșa a mărturisit că acel loc reprezintă „rădăcina educaţiei sale” şi că în acel perimetru a făcut primii paşi spre carieră.

După modelul emisiunilor de investigații de la OTV, Cornel Comșa și-a prezentat strategia politică pe o tablă mobilă, pe a care  scris cu un marker: Ce este PP-DD? „Un partid pentru oameni adevărați” și Ce nu este PP-DD? „Nu este Mișcarea Populară, Nu este PDL”, iar, după nenumărate insistențe ale unei persoane aflate printre puținii curioși, a fost trecut și al treilea răspuns: „Nu este USL”.

Comșa a prezentat și obiectivele PP-DD pentru următorii patru ani şi priorităţile absolute ale partidului: locurile de muncă, sistemul de sănătate,  investiţiile  și educația. La conferința de presă a noii conduceri locale a PP-DD Alba au mai participat și fostul președinte al organizației, Ioan Marincaș, care a fost în nenumărate rânduri pus „la colț” în fața jurnaliștilor prezenți în curtea colegiului HCC, pentru activitatea slabă de până acum.

Comșa a mai declarat că PP-DD Alba nu are stabilite deocamdată liste de candidați pentru alegerile locale, dar vor ieși cu un candidat la Primăria Alba Iulia și cu o listă pentru Consiliul local.

George Cornel Comșa s-a născut pe 5 mai 1977 la Alba Iulia, este absolvent al secţiei de istorie-ştiinte sociale (generaţia 1991-1995) a Colegiului Naţional “Horea, Cloşca şi Crişan”, iar în 1999 a absolvit Facultatea de Studii Europene – secţia Ştiinte politice – din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca.

Din luna octombrie 1999, a lucrat ca expert parlamentar. Are un masterat în relaţii internaţionale şi integrare europeană la “Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice şi Administrative”. Timp de un an, a fost încadrat ca preparator universitar.

Între 2002 şi 2006, a fost consilierul Principelui Radu, membru al Familiei Regale Române.

A fost implicat alături de  profesorul Marian Enache (mentorul său) în două proiecte politice – Alianţa pentru România şi Partidul Noua Democraţie. Marian Enache a fost consilier prezidential al preşedintelui Ion Iliescu şi primul ambasador al României în Republica Moldova. În septembrie 2002, a fost ales preşedinte al PND, la primul congres al acestuia, devenind, la numai 25 de ani, cel mai tânăr preşedinte naţional de partid din istoria recentă a României.

În decembrie 2006, a înfiinţat firma  “Da Easy Way” – specializată în servicii de consultanţă politică şi de imagine, PR şi Public Affairs. Printre clienţi  se regăsesc  Sorin Oprescu (primarul general al Capitalei), Crin Antonescu (preşedintele Partidului Naţional Liberal) și Dinu Patriciu.

Este parte a grupului de iniţiativă ”Alba Iulia Capitală Culturală Europeană 2020”, alături de alţi 26 de albaiulieni care doresc să repete performanţa Sibiului din 2007.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alex Danila

    duminică, 25.03.2012 at 19:03

    ppdd- PENIBIL

  2. HOREA

    luni, 26.03.2012 at 10:32

    PACAT DE EL S-A COMPROMIS DEFINITIV !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax