Connect with us
Publicitate

AIUD

Prea puțini medici pediatri la Spitalul din Aiud. Conducerea anunță că nu se poate asigura garda la Pediatrie din această cauză

Publicat

Sunt prea puțini medici specializați în pediatrie, la Spitalul din Aiud, au transmis reprezentanții instituției medicale, într-o postare pe Facebook, marți, 25 octombrie. Din această cauză, nu se pot asigura gărzile la Pediatrie, în unitatea medicală, au mai precizat aceștia.

Se fac eforturi pentru remedierea problemei, iar în cea mai recentă ședință de Consiliu Local a Municipiului Aiud a fost aprobată modificarea statului de funcții și suplimentarea cu un post de medic pediatru, au mai explicat reprezentații spitalului.

”Vă aducem la cunoștință faptul că, independent de voința noastră, nu putem asigura, în prezent, graficul de gărzi în specialitatea Pediatrie, din cauza numărului insuficient de medici în această specialitate, din unitatea noastră.

Am făcut eforturi considerabile pentru rezolvarea acestei situații. În ultima modificare de structură a statului de funcții din data de 20.10.2022 am solicitat Consiliului Local Aiud aprobarea suplimentării numărului de posturi, cu un post de medic specialist pediatru.

Am obținut aprobarea, iar în prezent facem demersurile legale în vederea ocupării acestuia, în condițiile legii, în cel mai scurt timp posibil”, au scris reprezentații spitalului pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax