Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Precizări de la firma de salubritate POLARIS: Locuitorii din Alba Iulia nu vor rămâne fără pubele. Singurele probleme sunt la groapa de gunoi

Publicat

pubele polaris

Mai multe persoane şi agenţi economici din Alba Iulia au sesizat în repetate rânduri faptul că nu au primit sau nu le-au fost înlocuite pubelele, dar şi preţul majorat, practicat de singurul concesionar licenţiat al serviciului public de salubrizare menajeră din Alba Iulia. Datorită acestui fapt, miercuri, firma „Polaris M Holding”, a ţinut să-şi facă din nou publică poziţia şi a transmis un comunicat de presă.

Vă prezentăm mai jos conţinutul integral al comunicatului:

„SC Polaris M Holding SRL ţine să-i asigure pe toţi locuitorii din municipiul Alba Iulia că societatea noastră are suficiente pubele de gunoi pentru a satisface toate cererile de pe raza municipiului. De când a semnat contractul de delegare a serviciului public de salubrizare cu Primăria Alba Iulia, angajaţii unităţii noastre au trecut la înlocuirea tuturor pubelelor pentru deşeuri. Până în prezent, 8000 de astfel de pubele au fost împărţite în tot municipiul, în condiţiile în care până acum în oraş existau doar 6000 de pubele. Alte 2000 se află încă pe stocul SC Polaris M Holding SRL şi îşi aşteaptă destinatarii.

Singurii care până în acest moment nu au ajuns în posesia pubelelor sunt cei care nu au fost găsiţi de angajaţii societăţii noastre acasă, la momentul la care operaţiunea de distribuire de pubele a ajuns în acea zonă. SC Polaris M Holding îi asigură pe locuitorii din Alba Iulia că nu vor rămâne, însă, fără pubele. Cei care nu au ajuns încă în posesia lor, datorită prezenţei lor la serviciu sau în altă zonă decât cea în care locuiesc, la momentul distribuirii acestora, se pot adresa fără probleme societăţii noastre şi vor primi pubela. Aceştia pot suna la numărul de telefon 0372030606, iar pubela le va fi livrată direct acasă. De asemenea, locuitorii se pot adresa direct societăţii noastre, la sediul biroului comercial situat în Alba Mall (pe strada Tudor Vladimirescu, nr. 50A), ocazie cu care cererile vor fi preluate şi onorate de urgenţă. Nicio zonă din Alba Iulia nu va rămâne fără pubele, activitatea continuând până când vor fi satisfăcute solicitările tuturor celor care nu au fost găsiţi încă acasă.

Singura problemă pe care societatea noastră o întâmpină în onorarea contractului de delegare a serviciului public de salubrizare, semnat cu Primăria Alba Iulia, este legată în continuare de depozitarea deşeurilor municipale colectate de la populaţie, în condiţiile în care societatea care gestionează groapa de gunoi, permite un acces restrictiv la deponeul municipal, în pofida faptului că SC Polaris M Holding colectează deşeurile în regim de permanenţă.

SC Polaris M Holding SRL, ţine să îi asigure pe locuitorii municipiului Alba Iulia de faptul că acţiunea de înlocuire a pubelelor şi containerelor, precum şi acţiunea de semnare a noilor contracte de salubrizare, va continua până la epuizarea tuturor cererilor venite de la locuitorii municipiului.

SC Polaris M Holding SRL este singurul concesionar licenţiat al serviciului public de salubrizare menajeră în municipiul Alba Iulia, fiind totodată şi singurul operator autorizat să desfăşoare activitatea de colectare a deşeurilor municipale în oraş şi să încheie contracte de prestare de servicii pentru salubrizarea menajeră. ”

Roxana CAZACU

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dea popescu

    miercuri, 30.10.2013 at 15:44

    Bine ca am scapat de SALPREST!!!! Aveau numai rable luate la a saptea mana, treaba nu faceau dar bani cereau. RUSINE!!!!

  2. mihai

    joi, 31.10.2013 at 18:29

    Desi s-a schimbat operatorul pentru gunoi serviciile noului operator sunt execrabile ,gunoiul se ridica cu intarziere containerele sunt tot timpul pline,tiganii le roscolesc pentru a mai gasi ceva de mancare iar de containere pentru gunoi selectiv nici nu se pune proble?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax