Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer, cere sprijinul Casei Regale pentru aducerea centrului regiunii la Alba Iulia

Publicat

YouTube video

Noul prefect de Alba se implică intens în aducerea la Alba Iulia a capitalei regiunii, iar în acest sens a purtat deja discuții cu reprezentanții mediului economic din județ, parlamentari, dar și cu Casa Regală, de la care are semnale că vor oferi sprijin. Gheorghe Feneșer are elaborat și un plan în acest sens, pe care promite că-l va prezenta în curând.

„O să mă întâlnesc cu mediul economic din județ să le prezint planul pe care îl am și cu sprijinul lor, pentru că singur este imposibil, să întocmim un document substanțial, un document bine făcut cu care să ne putem prezenta mai departe și să cerem acest lucru pentru Alba. Județul Alba merită să aibă capitala administrativă la Alba Iulia pentru că trebuie să ne amintim, cu ani și ani în urmă, de unde s-a condus Ardealul. Din punct de vedere al istoriei nu ne bate nimeni. Dacă reușim, și sunt convins că o să reușim să îi facem să înțeleagă, că aici este inima istoriei României și să îi facem să înțeleagă și pe cei de la Academia Română că avem nevoie de ajutorul lor, și sunt convins că vom reuși, avem toate șansele”, a declarat Gheorghe Feneșer.

Prefectul de Alba a anunțat că a purtat deja discuții și cu Casa Regală și că are semnale că vor oferi sprijin în acest sens: „Cu o implicare masivă, sper să reușim. O să vedeți în cel mai scurt timp un plan pe care îl avem și pe care o să-l ducem la bun sfârșit”.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pace

    marți, 22.01.2013 at 15:26

    casa regala colaboreaza cu securitatea !!!????

  2. been

    marți, 29.01.2013 at 13:19

    care mediu economic din judet? 3 fabrici in tot judetul. Chiar nu vedeti care e niveul economic al judetului?. Parca populatia traieste in alt ev.
    Cum naiba sa pui o jumate de milion de brasoveni sa se plimbe pana in Alba, ca asa vreti voi.
    De democratie ati auzit? Asta cica ar insemna vot. Sa votam toti din regiune si sa vedem ce aleg oamenii. De ce sa ne impuna nu stiu ce smecher de la Bucuresti, capitala regiunii. Si cand nu mai e la putere? Se mura capitala? Nu e mai simplu cu vot? Ce naiba tre sa fim originali tot timpul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax