Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectul Gheorghe Feneşer: Personalul de la paşapoarte se va deplasa de două ori pe lună la Câmpeni, Aiud şi Ocna Mureş pentru preluarea cererilor

Publicat

Prefectul de Alba, Gheorghe Feneşer a dispus deplasarea de două ori pe lună a unei echipe de la Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Alba, începând din luna mai, în Câmpeni, Aiud şi Ocna Mureş, având în vedere apropierea sezonului pentru concedii, respectiv deplasări peste hotare.

„În această perioadă, numărul persoanelor care vor solicita eliberarea de paşapoarte va creşte simţitor, astfel că, pentru a evita aglomeraţia, dar şi pentru a scuti cetăţenii inclusiv de o deplasare până la Alba Iulia, am stabilit un mod de lucru care, în opinia mea, se va dovedi util. Personalul de la paşapoarte se va deplasa de două ori pe lună la Câmpeni, Aiud şi Ocna Mureş, pentru a prelua la faţa locului cererile cetăţenilor”, a precizat prefectul Gheorghe Feneşer.

Măsura a fost dispusă de către prefectul judeţului Alba şi în urma discuţiei cu primarii celor 3 localităţi, care au apreciat iniţiativa, considerând la rândul lor că va contribui la obţinerea mai facilă de către cetăţeni a paşapoartelor.

De menţionat faptul că, la momentul în care programul în teritoriu va fi pus în aplicare, Instituţia Prefectului – Judeţul Alba va reveni cu precizări cu privire la locurile în care personalul din cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Alba îşi va desfăşura activitatea în cele trei localităţi, precum şi cu privire la programul de lucru, în timpul căruia cetăţenii vor putea solicita documentele de călătorie.

„Cred că e nevoie de astfel de iniţiative care să vină în întâmpinarea nevoilor curente ale cetăţenilor. Rolul autorităţilor este să încerce să identifice metodele de simplificare a demersului birocratic în sine, în aşa fel încât problemele cetăţenilor să fie rezolvate, în litera şi spiritul legii, dar în cel mai scurt timp şi cât mai uşor posibil”, a adăugat prefectul judeţului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax