Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Prefectul județului Alba, despre manifestația electorală de Ziua Națională, la Alba Iulia: „Se vor aplica măsuri în consecință”

Publicat

Prefectul județului Alba, Nicolae Albu a declarat pentru Alba24 că persoanele care au participat la manifestația electorală desfășurată în dimineața zilei Zilei Naționale la Alba Iulia au fost identificate și se vor aplica „măsuri în consecință”.

Vezi și DOCUMENTE: Noile ordine de carantinare și măsurile prevăzute pentru Alba Iulia, Blaj și Ciugud, intrate în vigoare luni noapte

Citește și VIDEO: Manifestație electorală la Alba Iulia, de 1 Decembrie, cu orașul în carantină. AUR a pus țambalul sub Poarta Cetății

„Colegii noștrii de la Ministerul Afacerilor Interne au monitorizat situația.

Vă pot asigura că vor fi luate toate măsurile legale împotriva celor care nu respectă legea. Dânșii sunt niște profesioniști și vor lua deciziile așa cum consideră, probabil au fost și provocați și au evitat provocările. 

Nu ne dorim ca de Ziua Națională să dăm amenzi, nu ne dorim să luăm măsuri, dar legea va fi respectată.

Toate persoanele care nu respectă legea vor fi și au fost identificate și se vor aplica măsuri în consecință”, a precizat prefectul Nicolae Albu, pentru Alba24.

Reprezentanții manifestanților au transmis că au venit în fiecare an, din 2014, de Ziua Națională la Alba Iulia, iar de această dată 1 Decembrie a căzut în perioada campaniei electorale.

Mesaje de Ziua României * Mesaje de Ziua Națională * Mesaje de 1 Decembrie 2020 •

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax