Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectul județului Alba: ”Unele persoane cu atribuții de control încalcă flagrant legea. Prefectul nu joacă rolul de salvator”

Publicat

Prefectul Gheorghe Feneșer anunţă că a primit recent unele informații cu privire la comportamentul unora dintre angajații instituțiilor publice care au ca atribuții efectuarea de acțiuni de verificare, monitorizare și control. Potrivit sesizărilor primite, unii dintre funcționarii acestor instituții, în exercitarea funcțiilor pe care le dețin și în cadrul controalelor pe care le desfășoară, ar fi făcut referire la faptul că problemele identificate pot fi soluționate prin intermediul prefectului județului Alba.

„Unele persoane cu atribuții de control, și aici mă refer strict la cei care au afirmat că problemele identificate în cadrul controalelor pot fi rezolvate prin intermediul prefectului, încalcă flagrant legea. Nu are nimeni vreun drept să invoce numele prefectului în cadrul controalelor sau verificărilor, singura care trebuie invocată este legea. Să fie clar pentru toată lumea, prefectul nu joacă rolul de salvator și este inadmisibil ca numele lui să fie folosit în orice context care nu are legătură cu legea sau să fie făcută cea mai mică aluzie la încălcarea ori ocolirea ei. Rolul prefectului este acela de a respecta legalitatea și vă asigur că eu nu fac niciun rabat de la acest principiu. Pentru că am primit semnale din mai multe părți cu privire la <mesajele> unora dintre cei cu atribuții de control la nivelul județului, îi rog pe toți cei care <sunt trimiși> la prefect pentru rezolvarea problemelor identificate în cadrul controalelor să contacteze deîndată, nu prefectul, ci Poliția, la 112 sau să se adreseze Parchetului”, a declarat prefectul județului Alba, Gheorghe Feneșer.

Potrivit unor surse, ar fi vorba despre controale efectuate în sfera Finanţelor, de către reprezentanţi regionali.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax