Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectura Alba: Specialiști în cadastru, în comuna Horea, pentru clarificarea situaţiei imobilelor din zonă, în vederea întabulării

Publicat

teren agricol 1 Reprezentanți ai Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobilară și ai Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba şi prefectul Dănuţ Hălălai s-au aflat în această perioadă în comuna Horea, pentru clarificări privind întăbularea terenurilor.

În 25 mai, la iniţiativa prefectului, s-a organizat în localitatea Horea o dezbatere publică având ca teme de dezbatere întăbularea bunurilor imobile și organizarea și amplasarea amenajamentelor pastorale, transmit reprezentanţii Prefecturii Alba.

Ca urmare a acestei întâlniri publice cu localnicii, s-a stabilit ca începând cu data de marți 6 iunie, o comisie formată din reprezentanți ai Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobilară și ai Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară Alba să se deplaseze în comuna Horea, pentru a clarifica la fața locului situația bunurilor imobile din zonă, care impun măsurători și activități de specialitate suplimentare.

Prefectul Dănuț Emil Hălălai s-a deplasat în aceste zile în localitatea Horea, pentru a discuta și informa localnicii, referitor la acțiunea amplă inițitiată de Instituția Prefectului – Județul Alba, care dorește și pe această cale să vină în sprijinul cetățenilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. .

    miercuri, 07.06.2017 at 15:50

    .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax