Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pregătește-te pentru o vară perfectă! (P)

Publicat

Primăvara este momentul perfect să ne pregătim corpul și mintea pentru vară. Acum avem suficient timp să ne setăm un plan pentru a avea silueta și tonusul perfect pentru o apariție încrezătoare pe plajă.

Dacă nu ești o persoană activă începe cu pași mici. Nu apela la diete drastice sau brusc la exerciții fizice foarte grele. Adaugă în fiecare zi o activitate nouă, înlocuiește în dieta ta un aliment nesănătos cu unul plin de vitamine și hidratează-te pentru a obține treptat un stil de viață sănătos. Astfel vei avea o stare foarte bună, zilnic te vei simți împlinit, vei fi fericit că ai reușit să faci ceva pentru sănătatea ta.

Primăvara piețele sunt pline de verdețuri, de aceea nu va fi greu să incluzi în meniul zilnic salate și o gustare de legume. Dacă simți nevoia să ronțăi, înlocuiește chips-urile, covrigeii și alte alimente nesănătoase cu semințe și fâșii de legume (pe acestea le poți savura cu un dressing de iaurt).

Mișcarea este foarte importantă. O plimbare în parc ar fi ideală, însă, dacă nu ai cum să te plimbi sau să alergi, găsește modalități de a face mișcare fără a simți presiunea unui antrenament. Poți dansa, te poți juca pe consolă un joc interactiv (sunt variante cu sport sau dans), poți urca treptele din casă de mai multe ori. Alege orice activitate îți face plăcere, important este să faci zilnic mișcare și să petreci cât mai puțin timp stând pe canapea. Dacă ai copii cu siguranță îți va fi mult mai ușor. Îi poți include și pe ei în activitățile sportive zilnice, vor fi foarte încântați și competitivi.

Dacă îți place să înoți și ai posibilitatea sa mergi la un bazin, alege-ți un costum de baie de pe acest link potrivit și fă această activitate de 3-4 ori pe săptămână. Vei avea un corp tonifiat și vei fi mult mai relaxată.

Chiar dacă nu suntem persoane active sau nu avem posibilitatea să facem sport, este foarte important să încercăm să avem un stil de viață sănătos. Cu activități care ne vor face plăcere, vom putea scăpa ușor de kilogramele în plus, corpul va fi mai tonifiat și noi mai încrezători.

După aceste mici schimbări zilnice, nu ne mai rămâne decât să ne alegem un model potrivit de sandale din oferta Fashion Days pentru plimbările la malul marii, deoarece și în vacanță este foarte important să ne menținem noul stil de viață.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax