Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pregătiri pentru Crăciun la Sebeș: Oraș împodobit și patinoar în aer liber cu acces gratuit

Publicat

Încep pregătirile pentru Crăciun la Sebeș. Primarul orașului, Dorin Nistor a anunțat duminică dimineața că orașul va fi împodobit de Crăciun și că mai mult de atât, în Parcul Tineretului va fi amplasat un patinoar în aer liber. 

Doritorii de sport de iarnă în aer liber vor putea intra pe patinoar de la 1 decembrie, iar acesta va fi în funcțiune până în data de 1 februarie 2022, cu posibilitatea de prelungire, dacă vremea va permite.

„La Sebeș, păstrăm cele mai frumoase tradiții ale iernii și vom întâmpina Crăciunul cu orașul împodobit și cu un patinoar cu acces gratuit, care va fi amplasat în Parcul Tineretului, spre bucuria copiilor dornici să practice acest sport” transmite primarul Dorin Nistor.

Serviciul Public de Administrare a Patrimoniului Sebeş a semnat contractul pentru serviciile de închiriere a unui patinoar artificial demontabil, în suprafață de minim 450 mp, cu toate dotările necesare unei bune funcționări, inclusiv cu un spațiu închis având ca destinație amenajarea garderobei şi a punctului de închiriere a patinelor.

Lucrările de montare a patinoarului vor începe luni, 15 noiembrie 2021, perioada de funcționare fiind 1 decembrie 2021 – 1 februarie 2022 (cu posibilitatea de a prelungi acest termen cu încă 30 de zile).

sursă foto: arhiva alba24.ro, rol ilustrativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Tepesi

    duminică, 14.11.2021 at 10:43

    Exact ce le trebuie sebesenilor, am vazut ca au aparut si florile de iarna care vor ingheta si la primavara inlocuite(alti bani alta distractie).
    Felicitari!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax