Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pregătiri pentru noul sezon competiţional ale echipei de baschet CSU Alba Iulia. JOI, meci amical cu SCM Timișoara

Publicat

meci CSU Alba Iulia Echipa de baschet CSU Alba Iulia începe joi, 14 septembrie, o serie de partide amicale pentru pregătirea noului sezon competițional.

După aproximativ două săptămâni de pregătire, echipa universitară va avea parte de un număr de cinci jocuri amicale în decurs de 10 zile, împotriva echipelor SCM Timișoara, CSM Satu Mare, BC ICIM Arad și Olimpia Brașov.

Prima dintre dispute, în care trupa albaiuliană va încerca să pună în practică cele exersate la antrenament are loc joi după-amiază, cu începere de la ora 17.00, în sala de sport a Universităţii împotriva formației SCM Timișoara. În această partidă, CSU nu se va putea baza pe două dintre sportive: Alexandra Bobar, aflată în perioadă de recuperare după operația la ligamente și cea mai nouă achiziție a echipei, americanca Jessica January, care este în refacere după o ușoară accidentare la gleznă.

Cea de-a doua partidă de pregătire va avea loc la sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, 16 septembrie, cu începere de la ora 16.00, tot în sala din Alba Iulia.

Intrarea la meciuri este gratuită.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax