Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pregătiri pentru recensământul populației și al locuințelor. Luni începe instruirea formatorilor

Publicat

Recensământul populației și al locuințelor este pe ultima sută de metri, din punctul de vedere al organizării. De luni, 29 august, la nivel central va avea loc pregătirea formatorilor, care vor instrui recenzorii. Recensământul va debuta în 20 octombrie și se va încheia pe data de 31 octombrie. În județul Alba, la această acțiune vor participa 1.704 recenzori, 227 de recenzori șefi și 83 de coordonatori sau șefi de circumscripție.

În momentul de față este aproape finalizată acțiunea de distribuire a instrumentarului de recensământ pentru municipii, orașe și comune. De luni, la nivel central va avea loc instruirea formatorilor, iar până la sfârșitul săptămânii viitoare se va întocmi programul instruirilor pe centre și serii de instruire.

De asemenea, până pe data de 15 septembrie trebuie să se stabilească spațiile necesare desfășurării recensământului, urmând ca, în perioada 15-30 septembrie, să se realizeze și instruirea și totodată validarea personalului angajat în recensământ.

La sediul Direcției Regionale de Statistică Alba s-a efectuat recepția instrumentarului destinat instruirii și a formularelor de recepție, precum și a aparaturilor necesare prelucrării datelor obținute în urma recensământului.

Se vor întregistra toți cetățenii români cu domiciliul în țară, persoanele de cetățenie străină sau fără cetățenie, dar care au domiciliul sau reședința permanentă în România și toate clădirile de locuit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax