Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Pregătit de REVELION 2013? Vezi ce locuri mai găsești în localurile din Alba pentru petrecerea de Anul Nou

Publicat

Localurile și restaurantele din Alba se pregătesc pentru cea mai importantă noapte din acest an, Revelion 2013. Cei care s-au hotărât să petreacă noaptea dintre ani în Alba Iulia au la dispoziție mai multe posibilități. Tinerii sau cei care vor să se distreze în club pot alege locaţii ca Stage, Allegria sau Goldies Pub, iar cei mai pretențioși se pot distra la Hotel „Medieval”, Ball Room Alba Mall sau Hotel „Astoria”.

Dacă încă nu v-ați hotărât unde veți ciocni paharele de şampanie la cumpăna dintre ani, vă prezentăm câteva posibilități:

Club STAGE pregătește o super petrecere pentru noaptea de revelion, cu muzică pentru toate gusturile, show de lumini și animație, bufet suedez și free bar. Accesul se face pe baza invitațiilor, în limita locurilor disponibile. Prețul unei invitații este de 149 lei.

Vezi și MESAJE DE ANUL NOU 2018: SUTE de URĂRI de ANUL NOU, SMS cu FELICITĂRI. MESAJE frumoase de REVELION 2018

Club Allegria organizează pentru noaptea dintre ani o petrecere pe cinste. Cei care vor să se distreze în club au la dispoziție 150 de locuri la mese, bufet suedez, open bar. Două formații vor cânta live şi va fi invitat şi unul dintre participanții la „Vocea Românei”. Prețul biletului de intrare este de 150 de lei.

Ca în fiecare an, Pub 13 va organiza pentru noaptea de revelion o masă festivă cu delicatese din somon, preparate tradiționale și open bar. Prețul pentru a petrece noaptea revelion în această locaţie este de 200 de lei de persoană.

Citește și Mesaje de Anul Nou 2016 * Felicitari de Anul Nou 2016 * Mesaje de Revelion 2016 * Mesaje haiose de Anul Nou 2016

Și Restaurant Mercur vă așteaptă să petreceți trecerea dintre ani, cu foc de artificii și șampanie. Rulouri de curcan, ruladă de porc cu ciuperci, rulată de brânzeturi cu fructe, cartofi la cuptor cu rozmarin, prăjitură, open bar și multe altele vă sunt puse la dispoziție de către organizatori. Prețul este de 170 lei de persoană, iar, în funcție de numărul solicitărilor, se va decide în care sală va avea loc petrecerea.

De asemenea, Hotel Cetate organizează o seară specială pentru revelion. Pentru 200 de lei de persoană, în meniu se vor găsi preparate precum: duet de creveți servit cu sos de șampanie, purcelaș de lapte la cuptor, buturugă de curcan umplută cu spumă de ciuperci, choco mousse, dar și altele.

Ball Room Alba Mall vă așteaptă să petreceți noaptea dintre ani într-un decor de poveste, cu un meniu tradițional. Cu o capacitate de aproximativ 200 de persoane, localul oferă open bar și muzică de calitate oferită de un DJ. Prețul pentru seara de revelion este de 180 de lei.

Hotel Astoria organizează petrecere în noaptea de revelion într-o atmosferă plăcută, care va fi întreținută de MC Kotto. Un meniu special, open bar, tort, artificii, șampanie și un invitat surpriză. Cei care doresc să se distreze la Astoria vor avea de plătit suma de 200 de lei.

Goldies Pub nu se lasă mai prejos și pune la dispoziţie o super petrecere cu muzică live. Pentru a prinde un loc, ar trebui să vă grăbiți în a face rezervări, întrucât în local vor fi primite doar 80 de persoane. Petrecăreții vor avea parte de open bar, bufet suedez și muzică live. Prețul este de 250 de lei.

Pentru cei mai pretențioși, Hotel Medieval oferă un meniu cu șalău imperial cu legume la cuptor, curcan aromat cu ierburi și cremă de brânză, tiramisu cu căpșuni, dar și multe altele. De asemenea, veți avea parte de open bar și lansare de lampioane. Prețul pentru o seară la Hotel Medieval este de 380 de lei.

Și Le Papion organizează o seară specială, pentru a sărbătorii trecerea dintre ani. Serviciile pe care le oferă localul includ muzică de calitate mixată de Dj Rareș, open-bar, bufet suedez și mâncare tradițională turcească. Locurile sunt limitate iar prețul pachetului este de 160 de lei de persoană.

Club Amnesia din Sebeș vă așteaptă la o super petrecere în noaptea de revelion. Bufet suedez, șampanie, masă și mega distracție cu Gabi Oprea. De asemenea în data de 1 ianuarie clubul vă așteaptă la after party. Prețul pentru a petrece o noapte specială în clubul din Sebeș este de 49,90 de lei.

Nici clubul din Blaj, Opera, nu se lasă mai prejos și a pus la cale pentru clienții săi o petrecere specială. Pentru prețul de 120 de lei clubul pune la dispoziție bufet suedez, șampanie, open bar, un DJ surpriză și multă distracție.

Club Baroc din Cugir vă așteaptă să celebrați împreună noaptea de revelion, cu șampanie joc de lumini și artificii. Mediul include aperitive, gustare cală, friptură, vin, suc dar și altele. Încă se mai pot face rezervări, iar prețul este de 200 de lei de persoană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax