Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prejudiciu de peste 100.000 de lei în dauna unei firme din Vinţu de Jos. Doi bărbaţi din Alba şi Cluj, reţinuţi pentru înşelăciune

anvelope cauciucuri

Publicat

Doi bărbaţi din Alba Iulia şi Câmpia Turziii au fost reţinuţi de poliţiştii de investigaţii a fraudelor din Alba, pentru producerea unui prejudiciu de peste 100.000 de lei în dauna unei societăţi comerciale din Vinţu de Jos. Aceştia sunt cercetaţi pentru că, în septembrie 2011, au cumpărat anvelope de la firma respectivă şi au plătit cu o filă CEC refuzată la plată.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au reușit documentarea activităţii infracționale şi au luat măsura reţinerii  faţă de G.B. (33 de ani) din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj şi L.C.P. (34 de ani), din Alba Iulia, care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii unor infracțiuni de înşelăciune, respectiv complicitate la înşelăciune, în dauna unei societăţi comerciale din Vinţu de Jos.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în cursul lunii septembrie 2011, cei doi s-au prezentat la societatea comercială din Vinţu de Jos şi au achiziţionat anvelope în valoare de 116.616 lei, pentru plata cărora au emis o filă CEC care ulterior a fost refuzată la plată.

Cei doi învinuiţi sunt prezentaţi Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune respectiv complicitate de înșelăciune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate