Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PREMIERĂ la Cinema Dacia: Filmul „Între două lumi” ?(Upside Down), rulează, vineri, de la 18.30

Publicat

Cinema Dacia continuă să aducă în orașul nostru cele mai noi producții cinematografice iar vineri, 30 noiembrie, pe marele ecran, va rula în premieră filmul „Între două lumi” ?(Upside Down), lansat în România în această lună. Cei care dores să vizioneze în Alba Iulia drama romantică aparținând regizorului Juan Diego Solanas o pot face, începând cu ora 18.30.

Adam este un tip aparent obişnuit, într-un univers cu totul special. Are o existenţă modestă, trăind de pe o zi pe alta, dar firea sa romantică îl face să se agaţe de amintirea unei fete pe care a iubit-o la un moment dat, pe nume Eden. Fata provenea dintr-o altă lume, o lume inversată, cu gravitaţie proprie, fix deasupra celei pe care o cunoaştem, dar de neatins. Flirtul lor inocent din copilărie s-a transformat într-o iubire imposibilă, însă când Adam o zăreşte pe Eden la televizor, nimic nu îl va putea opri să o găsească şi să o recucerească. Nici măcar legile sau ştiinţa!

Descoperă povestea a doi îndrăgostiţi din lumi paralele, dar foarte similiare, care încearcă să se regăsească şi să depăşească orice obstacole pentru a fi împreună. O poveste de dragoste asemănătoare celei trăite de Romeo şi Julieta, într-un concept nou şi un decor extraordinar, cu efecte vizuale de excepţie şi un punct de vedere diferit, dar la fel de emoţionant, al unei iubiri imposibile.

Sursa, cinemagia.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cristi V

    miercuri, 28.11.2012 at 08:01

    Au mai modernizat ceva la sala de cinema, proiector sau sunet?(de la 1989?)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax