Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premieră: Povestea anticului Apulum, în limba engleză, la Festivalul Internațional de Escaladă Petzi Roc Trip de la Herculane

Publicat

lupii apoulonului Joi, reenactorii albaiulieni care dau viață Legiunii XIII Gemina de la Apulum și Lupilor Apoulonului participă la Băile Herculane pentru a spune povestea confruntărilor dintre daci și romani. Evenimentul în cadrul căruia va avea loc această lecție vie de istorie este Festivalul Internațional de Escaladă Petzi Roc Trip, motiv pentru care povestea anticului Apulum, se va face în limba engleză.

După ce în urmă cu două săptămâni în urmă au participat la Constanța la Festivalul Antic Tomis, unul dintre cele mai importante evenimente de reenactment din România, joi, soldații Legiunii XIII Gemina și Lupilor Apoulonului participă la Festivalul Internațional Escaladă Petzi Roc Trip de la Băile Herculane.

Acolo vor fi prezenți mii de participanți din zeci de țări ale lumii, motiv pentru care, în premieră povestea anticului Apulum, va fi auzită de spectatori în limba engleză.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax