Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Premierul Ciolacu exclude noi creșteri de taxe: „Nu există niciun pachet cu astfel de măsuri fiscale care să fi fost discutat”

Publicat

Premierul Ciolacu exclude noi creșteri de taxe. Premierul Marcel Ciolacu a negat marți informațiile Profit.ro conform cărora Guvernul plănuiește majorarea impozitului pe dividende de la 8% la 10%, eliminarea stimulentelor fiscale pentru angajații din construcții, restrângerea sferei de aplicare a cotelor reduse de TVA și taxarea altor forme de capital. 

Citește și Guvernul pregătește noi măsuri fiscale: majorarea impozitului pe dividende și eliminarea stimulentelor fiscale în construcții

Premierul Ciolacu exclude noi creșteri de taxe

„Exclud categoric toate speculațiile potrivit cărora Guvernul ar pregăti creșteri de taxe. Exclus!

Nu există niciun pachet cu astfel măsuri fiscale care să fi fost discutat în Guvern sau în Coaliție! Din acest motiv, le-am cerut miniștrilor să nu mai avanseze nicio propunere fiscală în Guvern fără o consultare prealabilă cu mediul de afaceri și cu societatea civilă.

Le solicit totodată să fie mai atenți la comunicarea pe acest subiect! Nimeni nu are dreptul să-și dea cu părerea despre tot felul de fantezii fiscale sub sigla Guvernului României! Deciziile se iau în Guvern!

Orice altă cale de a arunca pe piață inițiative personale, fără o validare politică prealabilă în Coaliție, reprezintă o abatere pe care nu o vom lăsa nesancționată”, a scris premierul Marcel Ciolacu, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate