Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Premierul Ciucă a vizitat Petra Pavaje Roman. Fabrica fraților Florea din Alba Iulia, este cea mai modernă din estul țării

Publicat

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a efectuat vineri o vizită la cea mai modernă și eficientă unitate de producție a prefabricatelor de beton din estul țării: Petra Pavaje Roman. 

Petra Pavaje este un brand al companiei Florea Grup, înființată în Alba Iulia, de către Marcel Florea și David Florea. Compania a luat naștere în anul 1996 și are capital integral românesc. Alături de investițiile în producția de prefabricate, Florea Grup activează în domeniul construcțiilor, a betoanelor, a mixturilor asfaltice și al comerțului cu carburanți. Industria hotelieră este un alt capitol de interes, compania deținând Hotel Transilvania și Hotel Astoria din Alba Iulia.

Din delegația oficială de vineri au mai făcut parte Lucian Nicolae Bode, ministrul Afacerilor Interne, Gheorghe Flutur, președintele consiliului județean Suceava, Dan Motreanu, europarlamentar, Mircea Abrudean, șef cancelarie premier.

Fabrica Petra Pavaje Roman a fost inaugurată în 20 iulie 2022, după o investiție de peste 10 milioane de euro.

Funcționând la capacitate maximă, fabrica de la Roman poate produce 6.000 mp/ zi și asigură 80 de locuri de muncă. Aceasta este cea mai modernă și eficientă unitate de producție a prefabricatelor de beton din estul țării. Fluxul de producție este complet automatizat, printr-un proces ce integrează o serie de roboți industriali. Acestă unitate de producție este una de ultimă generație și a fost dezvoltată în colaborare cu producători de top din Europa.

Platforma industrială Florea Grup Roman are o suprafață totală de 80.000 mp. Portofoliul de produse cuprinde dale și pavaje premium, pavaje standard, borduri, rigole, elemente de canalizare și alte elemente din beton vibropresat, însumând peste 600 de produse.

sursa foto: Petra Pavaje

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 05.05.2023 at 18:47

    Dacă Alba Iulia se află în sud-vestul Transilvaniei, fabrica cum se poate afla în estul ţării ? O fi prin Buzău.
    Aţi uitat să spuneţi care era motivul periplului elefanţilor PNL ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax