Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Premierul Florin Cîțu: Guvernul va asigura ajutor pentru persoanele din Alba afectate de inundații

Publicat

Premierul Florin Cîțu susține că Guvernul va asigura imediat orice ajutor este nevoie pentru persoanele afectate de inundații în Alba. Acesta a precizat că majoritatea familiilor evacuate s-au întors la casele lor.

”Am fost permanent informat despre situația inundațiilor din județul Alba, prin Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului de Interne. Am discutat atât cu ministrul de Interne, Lucian Bode, cât și cu secretarul de stat, Raed Arafat.

Vezi și FOTO-VIDEO: Peste 100 de case avariate după inundații și alunecări de teren în Apuseni. Acțiunile salvatorilor continuă

Majoritatea familiilor evacuate din zona Roșia Montană s-au întors la casele lor.

Se lucrează la deblocarea Drumului 74A, dar în același timp există trei rute alternative pentru a ajunge în zonă. Aștept de la prefectul județului Alba o evaluare a pagubelor, iar Guvernul va asigura imediat orice ajutor este nevoie pentru a veni în sprijinul celor afectați”, a scris premierul, pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax