Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că l-a demis din funcție pe șeful Autorității Naționale a Vămilor

Publicat

Premierul Nicolae Ciucă a precizat că l-a demis din funcție pe șeful Autorității Naționale a Vămilor. De asemenea, spune că a luat act de demisiile șefilor ANAF și Agenției Naționale pentru Resurse Minerale.

„Avem nevoie de un sistem de colectare mai eficient”, a transmis șeful Guvernului.

„Creșterea economică pe care am obținut-o trebuie să fie resimțită de oameni, iar pentru a reuși acest lucru, instituțiile statului trebuie să fie mai performante. După un an în care PIB-ul țării a crescut cu 49 miliarde de euro, trebuie să regăsim aceeași dinamică și în încasările de la buget”, a anunțat marți Nicolae Ciucă.

Potrivit acestuia, România are nevoie de un sistem de colectare mai eficient, prin care bugetul să aibă resursele necesare politicilor publice așteptate de cetățeni.

„L-am demis, azi, pe șeful Autorității Naționale a Vămilor și am luat act de demisiile șefilor ANAF și Agenției Naționale pentru Resurse Minerale.

Reformarea acestor instituții trebuie accelerată, prin digitalizare, profesionalizarea angajaților și eficientizarea procedurilor de lucru. Doar astfel vom putea valorifica în interes public rezultatele bune ale economiei și vom răspunde nevoilor sociale.

Prin continuarea programelor de investiții masive, colectare corectă a veniturilor la buget și exploatarea resurselor noastre naturale, România va intra într-o nouă etapă de modernizare, în beneficiul tuturor cetățenilor săi”, susține premierul.

sursă: Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 30.05.2023 at 12:12

    Omule, nu cu demisii se face treabă, ci cu oameni competenţi, care să vină cu programe sustenabile, şi care să nu fie ciuruite de proştii din Parlament în funcţie de cum vă dictează păpuşarul şef. Oricum, nu ai făcut nimic de când te-a botezat preşedintele în funcţie şi nici nu sunt şanse nici cu urmaşul tău,dacă mai vrea să fie prim ministru. Că nici ăsta nu ştie câte prune are în traistă.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax