Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Premierul Orban: Ar putea fi deschise parcurile și hotelurile. Cum se va putea circula în afara localităților, după 15 mai

Publicat

Premierul Ludovic Orban a făcut precizări, luni seara, despre ridicarea restricțiilor după 15 mai. Potrivit acestuia, cel mai probabil, vor fi deschise parcurile, spațiile comerciale, hotelurile.

Mai puțin probabilă este însă deschiderea mall-urilor, a restaurantelor, a locurilor de joacă pentru copii, unde este mai greu de asigurare a măsurilor de distanțare social și a limitării riscului. La fel este situația și în cazul concertelor și spectacolelor.

Premierul a dat de înțeles că locuitorii pot merge la munte sau mare respectând strict normele impuse și nu în grupuri mai mari de trei persoane, potrivit hotnews.ro.

Premierul a mai declarat, la Digi24, că vor dispărea restricțiile privind circulația în interiorul localităților, dar vor fi păstrate reguli clare pentru circulația în afara localității, fără ca aceasta să fie oprită.

„În ceea ce priveşte deplasarea în afara localităţii se vor păstra anumite restricţii, pe care le vom anunţa la acel moment. Dar va exista şi posibilitatea deplasării în afara localităţilor, şi asta va creşte interesul oamenilor de a apela la locuri de cazare”, a spus Orban, potrivit libertatea.ro.

Potrivit premierului, ridicarea restricțiilor se va face gradual.

surse: hotnews.ro, digi24.ro, libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax