Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premierul Orban: Vom cere prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Decizia nu este politică, este fundamentată ştiinţific

Publicat

Premierul Ludovic Orban a anunţat sâmbătă că va cere prelungirea stării de alertă cu 30 de zile şi şi-a exprimat încrederea că va exista o majoritate în Parlament care să înţeleagă necesitatea acestui demers. 

„Vom cere (n.r. – prelungirea stării de alertă) pentru 30 de zile. Am încredere că va exista o majoritate în Parlament, care să înţeleagă nevoia prelungirii stării de alertă şi care să înţeleagă faptul că nu pot să pună în pericol viaţa şi sănătatea românilor numai ca să obţină câştiguri ieftine, de natură politico-electorală”, a declarat Ludovic Orban sâmbătă, în Piaţa Universităţii.

El a adăugat că nu a discutat cu cei din PSD pe această temă.

„Nu am avut nicio discuţie cu cei din PSD”, a răspuns Orban la întrebarea jurnaliștilor. Totuși, premierul îi transmite liderului PSD că decizia de prelungire a stării de alertă nu este politică, ci este fundamentată ştiinţific.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax