Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Dăncilă cere demiterea lui Narcis Neaga de la șefia CNAIR, pentru dezinformare și întârzierea lucrărilor la autostrăzi

Publicat

dancila neaga

Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR, anunță Guvernul, într-un comunicat. Printre motivele invocate, Executivul amintește că Neaga ”a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deva”.

Dăncilă a cerut Departamentului pentru dezvoltarea, promovarea și monitorizarea proiectelor de investiții în infrastructură o analiză referitoare la stadiul mai multor proiecte de investiții în infrastructura de transport, arată sursa citată.

Vezi și TOP LICEE în ALBA după rezultate BACALAUREAT 2019. CLASAMENTUL în funcție de rata de promovare. 216 note de 10

”Premierul a solicitat explicații cu privire la întârzierile de proiectare și execuție pentru tronsoanele 2 și 3 ale Autostrăzii Sibiu-Pitești, precum și la întârzierea lansării procedurii de execuție pentru tronsonul 4 al aceluiași proiect.

Citește și AVERTISMENTUL unui șofer care era să fie JEFUIT pe Autostrada Deva – Sibiu: „Aveți mare grijă când întâlniți această mașină”

Totodată, șeful Executivului a cerut să-i fie prezentate explicații cu privire la faptul că nu a fost relansată procedura de licitație pentru execuția secțiunilor 3 și 4 din Drumul expres Pitești-Craiova, ca urmare a contestării procedurilor inițiale.

Citește și VIDEO: Un șofer beat care conducea haotic pe DN1, între Alba și Teiuș, oprit din cursă, după o urmărire ca în filme

În același timp, prim-ministrul și-a exprimat ferm nemulțumirea legată de faptul că actuala conducere a Companiei Naționale pentru Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a dezinformat în legătură cu stadiul lucrărilor pentru loturile 3 și 4 ale Autostrăzii Lugoj-Deva, asumate a fi finalizate la sfârșitul anului 2018”, se amintește în comunicatul Guvernului.

Potrivit sursei citate, ”în urma analizei din care au rezultat întârzieri nejustificate și un slab management al conducerii CNAIR în implementarea proiectelor de infrastructură de transport și având în vedere determinarea Guvernului de a nu mai admite întârzieri în realizarea investițiilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, revocarea lui Narcis Neaga din funcția de director general interimar al CNAIR”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    marți, 09.07.2019 at 16:34

    Cam tarziu. Spuneai asta la sfarsit de an. Dar se pare ca daddy te-a redus la tacere.Sa vedem daca acum ai sange in instalatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax