Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premii pentru elevii care obțin cele mai mari note la examenul de bacalaureat, din fiecare liceu din Alba

Publicat

Elevii care obțin cele mai mari note la examenul de bacalaureat, din fiecare liceu din județul Alba, vor fi premiați în acest an de Organizația Femeilor Liberale, a anunțat luni, președinta Elena Ignat. „Premiile de excelență” vor consta în bani și obiecte folositoare, cum ar fi enciclopedii, stick-uri de memorie sau altele, iar festivitatea de premiere va avea loc în jurul datei de 15 iulie, a explicat Elena Ignat.

„Organizația Femeilor Liberale dorește să organizeze un eveniment după finalizarea examenului de bacalaureat, în care să premiem absolvenții care iau nota cea mai mare din fiecare liceu. Considerăm că acesta este examenul de maturitate, un examen extrem de important, care, în ultimii ani, are un procent de promovabilitate din ce în ce mai scăzut și atunci am considerat că este bine să îi recompensăm pe cei care obțin rezultate meritorii la acest examen”, a declarat Elena Ignat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. robi takkur

    luni, 24.06.2013 at 18:11

    hai ma serios,un stick?ce frumos!ma apuc de invatat!!!!:)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax