Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PREMII pentru elevii Şcolii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Alba Iulia la două concursuri pe discipline. LISTA câştigătorilor

Publicat

sc

scoala 7 mihai eminescu Elevi de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia au obținut premii la două concursuri pe discipline, organizate la Râmnicu Vâlcea și Sibiu, la sfârșitul săptămânii trecute. Copiii s-au întrecut cu colegi din alte județe, la Concursul Naţional Interdisciplinar „La Școala cu ceas” și la Concursul Interjudeţean „Aurel Vlaicu”.

La Concursul Naţional Interdisciplinar „La Școala cu ceas”, organizat de Şcoala Gimnazială „Take Ionescu” Râmnicu Vâlcea, rezultatele elevilor de la școala din Alba Iulia a fost următoarele:

– proba de limba şi literatura română:

Premiul I – Fiţ Tito Rareş, clasa a V-a

Premiul III – Maria Marina, clasa a V-a

Menţiuni:   Dan Bandici (clasa a V-a), Cristian Dobrotă (clasa a V-a), Laura Ionaş (clasa a V-a), Teodora David (clasa a V-a), Alexandru Dan (clasa a VII-a), Amalia Todescu (clasa a VII-a), Horaţiu Lupşan (clasa a VIII-a), Ioana Gherghel (clasa a VIII-a)

– proba de limba engleză:

Premiul II – Horaţiu Lupşan (clasa a VIII-a)

Premiul III – Cristian Dobrotă (clasa a V-a), Fiţ Tito Rareş, (clasa a V-a), Bianca Sârbu (clasa a V-a), Amalia Todescu (clasa a VII-a)

Menţiuni: Robert Anca (clasa a V-a), Dan Bandici (clasa a V-a), Dora Atanasiu (clasa a VIII-a), Robert Puiu (clasa a VII-a)

– proba de istorie:

Premiul II – a Bogdan Lişc (clasa a VII-a)

Premiul III – Maria Marina (clasa a V-a)

Menţiune – David Panţa (clasa a V-a)

– proba de geografie: Menţiune –  Cosmin Hirişcău (clasa a VII-a)

La Concursul Interjudeţean „Aurel Vlaicu” (matematică, fizică, biologie), organizat de ISJ Sibiu, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” Sibiu şi Asociaţiunea ASTRA, premiul I a fost obținut de Rareş Rus, premiul II de Răzvan Mărginean, iar mențiuni au luat Alexandra Bălţat şi Dan Mărginean, toţi din clasa a VI-a.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax