Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Premiile „Gala Sportului Judeţean 2010”

Publicat

În fiecare an, autoritățile județene, în colaborare cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport organizează Gala Sportului Județean. În cadrul acestui eveniment, vor fi recompensați cu premii în bani, trofee, medalii și diplome cei mai buni sportivi, antrenori și conducători de cluburi sportive din județul nostru, care au reușit să obțină rezultate deosebite la disciplinele sportive olimpice și neolimpice. Tot la Gala Sportului vor fi premiați și elevii care s-au remarcat în cadrul Olimpiadei Sportului Școlar, obținând rezultate bune la fazele naționale ale acestei competiții.

Evenimentul va avea loc astăzi, în Pavilionul Expozițional al Consiliului Județean. Precizăm că, iniţial, locaţia pentru acest eveniment a fost stabilită la Restaurantul „Mercur”, apoi la Hotel „Cetate”, acum fiind aleasă cea menţionată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax