Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premiu „Business Initiative Directions” pentru firma de transport „Oprean” din Sebeş. Ceremonia de acordare a distincţiilor a avut loc la Geneva

Publicat

Firma de transport Oprean SRL din Sebeş a fost premiată la un eveniment în cadrul Business Initiative Directions (B.I.D.) Awards, desfăşurat la Geneva, în perioada 10-12 martie. Acesta premiază firme din toată lumea, pentru calitate şi excelenţă în activitate.

Firma din Sebeş a fost premiată la categoria „Gold”, iar trofeul a fost înmânat patronului Ioan Oprean, de către preşedintele B.I.D., Jose E. Prieto. Reprezentanţii firmei consideră că acest premiu este un semn de recunoaştere a activităţii de peste 19 ani în domeniul transportului internaţional.

La ceremonie au participat reprezentanţii unor companii importante, din 74 de ţări.

14th Century International Quality ERA Convention Geneva 2012 cuprinde trei categorii de premii: Gold, Platinum şi Diamond. Criteriile de selecţie privind acordarea premiilor au urmărit: satisfacţia clienţilor, strategii de comunicare, performanţă, cifră de afaceri, management, proces de planificare şi luare a deciziilor, resurse umane, educare şi training ca proces continuu, venituri financiare, rezultate de business, ISO 9000 şi TQM.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax