Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premiu la un concurs internațional din Italia, pentru elevii Colegiului ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

Publicat

O delegație a Colegiului ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia, formată din patru elevi din clasa a XI-a, însoțiți de directorul instituției, Cristian Dincă și de profesorul Emil Cetean, au participat în perioada 13-17 martie 2018, la concursul internațional ”Welness & Zero Waste – Food and Beverage Contest” Casargo din Ilatia. Tinerii din Alba Iulia au obținut premiul ”Best clean and sanity team”.

La eveniment au fost prezente echipe din 14 țări, printre care: Ucraina, Slovenia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Burkina Faso, Slovacia, Letonia și Rusia.

”Dincolo de competiția propriu-zisă, participarea echipei colegiului la un astfel de eveniment, devine un privilegiu de a promova potențialul turistic al orașului Alba Iulia. În vederea participării la un concurs de o asemenea anvergură, elevii colegiului s-au pregătit temeinic, sub atenta îndrumare a profesorilor Cristian Dincă, Anca Moghiroiu și Emil Cetean. Echipa colegiului din ALba Iulia a beneficiat de sprijinul unor agenți economici din oraș”, au transmis reprezentanții liceului.

Este vorba despre două restaurante din Alba Iulia, în care concurenții au exersat realizarea exponatelor culinare cu care s-au prezentat la concurs.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax