Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premiu pentru promovarea dramaturgiei românești contemporane, câștigat de trupa de teatru bilingvă de la Palatul Copiilor din Alba Iulia

Publicat

Trupa de Teatru bilingvă a Palatului Copiilor Alba Iulia, „Aripa cu Zel”, s-a întors de la Festivalul de Teatru pentru elevi „Zbor”, care a avut loc sâmbătă, la Bistrița, cu premiul pentru promovarea dramaturgiei românești contemporane. Trupa a susţinut spectacolul „Gaițele” de Alexandru Kirițescu. De asemenea, Roxana Rebegel a primit premiul special pentru interpretarea unui rol principal feminin.

Sâmbătă, 17 noiembrie, Trupa de Teatru bilingvă a Palatului Copiilor Alba Iulia „Aripa cu Zel”, coordonată de prof. Irena Diana Stânea s-a întors mai împlinită de la Festivalul de Teatru pentru elevi „Zbor” de la Bistrița. Pe lângă prieteniile legate, noile cunoștinţe dobândite și schimbul de experiență realizat în cadrul workshop-ului organizat de actorul teatrului clujean Ovidiu Crișan, trupa albaiuliană este şi câștigătoarea premiului pentru promovarea dramaturgiei româneşti contemporane cu spectacolul „Gaițele”, de Alexandru Kirițescu.

Totodată, talentul, implicarea și devotamentul tinerei Roxana Rebegel, o actriță în devenire, a fost recompensat cu premiul special pentru interpretarea rolului principal feminin, Madame Aneta Duduleanu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax