Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Premiul Responsabilitate Socială în ONG pentru o asociaţie din Aiud. A realizat proiectul „Șansa micului călăreț”, pentru copii cu dizabilităţi

Publicat

Asociatia de calarie terapeutica Hip-Tep (800x530) Asociația Hip-Tep din Aiud a fost distinsă de Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) cu un premiu special în cadrul competiției CNIPMMR CSR Awards. Premiul special a fost acordat pentru realizarea în 2013 a proiectului „Șansa micului călăreț”, pentru sănătatea copiilor, în sprijinul tinerilor cu diferite dizabilități.

Competiția CNIPMMR CSR Awards a fost organizată prima dată în Romania și premiază proiecte de responsabilitate socială (CSR) realizate de companii de orice dimensiune, proiecte care au oferit soluții sustenabile și inovatoare la problemele economice, sociale sau de mediu specifice pentru comunitățile locale sau mediul de afaceri.

Scopul său este să încurajeze companiile din România să-și intensifice eforturile de adoptare a unor practici de responsabilitate socială și a unor modele de afaceri mai sustenabile și mai competitive, care să țină cont de exigențele actualului context economic european si internațional.

Competiţia face parte dintr-un proiect european-regional de promovare a practicilor de CSR, respectiv „CSR for ALL”, implementat in Romania de CNIPMMR.

În cadrul CNIPMMR CSR Awards se vor acorda patru premii principale: mare premiu, premiul pentru cel mai bun parteneriat, premiul pentru sustenabilitate şi premiul pentru inovare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax