Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premiul Uniunii Scriitorilor din România pentru ”Romanul anului 2017-2018”, decernat scriitorului din Alba, Flaviu Predescu

Publicat

flaviu predescu

Cartea scriitorului Flaviu Predescu, ”Perechea dragoste, perechea moarte”, a primit premiul ”Romanul anului 2017-2018” din partea Uniunii Scriitorilor din România. Premiul i-a fost înmânat de către criticul Nicolae Manolescu, președintele USR, cu prilejul Colocviului Romanului Românesc Contemporan desfășurat la Alba Iulia.

”Mulțumesc juriului condus de Nicolae Manolescu. Este o mare onoare să primesc acest premiu din partea Uniunii Scriitorilor din România.

Ne apropiem de 30 octombrie 2018, atunci se vor împlini 3 ani de la dramaticul incendiu de la #colectiv. După romanul Perechea dragoste, perechea moarte, dedic și acest premiu victimelor, familiilor și prietenilor oamenilor pe care i-am pierdut sau care au suferit de atunci și până astăzi.

Am muncit mult și cu tristețe la această carte. Nu de puține ori am plâns, apoi am râs (mai ales când am ironizat sistemul politic) și iar am plâns” a scris Flaviu Predescu, pe contul său de facebook.

Cartea, apărută la editura RAO, este inspirată de tragedia din clubul colectiv, de acum 3 ani. Flaviu Predescu este din Cugir și a fost, cu mulți ani în urmă, consilier județean la Alba. Predescu este membru al Uniunii Scriitorilor din România și autor al mai multor romane și volume de poezii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax