Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Preotul Ioan Cismaș s-a stins din viață. A fost paroh al Parohiei greco-catolice Dumitra și avea 58 de ani

Publicat

Preotul Ioan Cismaș, care a fost paroh al parohiei greco-catolice Dumitra, Protopopiatul Alba Iulia, timp de 25 de ani, s-a stins din viață. Avea doar 58 de ani.

”Cu profundă durere sufletească aducem la cunoștința preoților, credincioșilor greco-catolici și tuturor creștinilor iubitori de Dumnezeu că Părintele Ioan Cismaș, din clerul Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, a trecut la cele veșnice, astăzi 23 octombrie 2023”, a anunțat Arhieparhia de Alba Iulia și Făgăraș.

Ioan Cismaș s-a născut pe 26 septembrie 1965. În anul 1994 a absolvit Institutul Teologic din Blaj și a fost hirotonit preot la data de 18 septembrie 1994.

Din anul 1994 până în anul 2019, când s-a pensionat de boală, a fost paroh al parohiei greco-catolice Dumitra, Protopopiatul Alba Iulia.

”Domnul să primească toată ofranda slujirii sale pentru cei 29 de ani de preoţie pe care i-a oferit Bisericii şi să-l primească alături de slujitorii săi credincioşi din ceruri, pentru a celebra Învierea răscumpărătoare a Mântuitorului!”, mai transmite arhieparhia.

Trupul neînsuflețit al Părintelui Ioan Cismaș a fost depus în Biserica cu hramul „Cuvioasa Paraschiva” din Dumitra.

Slujba de priveghi va avea loc marți, 24 octombrie 2023 ora 18.00, iar slujba înmormântării va avea loc miercuri, 25 octombrie 2023 ora 13.00, la aceeași biserică.

foto: Arhieparhia de de Alba Iulia și Făgăraș/ Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax