Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Preotul Valer Boca, un om de bază al comunei Vințu de Jos, a decedat. Și-a dedicat viața familiei și bisericii

Publicat

Unul dintre cei mai apreciați preoți din Alba, parohul bisericii ortodoxe din Vințu de Jos, Valer Boca, s-a stins din viață. 

De-a lungul timpului, Valer Boca, și-a dedicat viața bisericii, familiei și celor apropiați. A slujit timp de mai bine de 30 de ani, în biserica din Vințu de Jos.

S-a implicat în activități alături de copiii bisericii, ai parohiei și ai comunei. Mai mult decât preot, Valer Boca a fost un om al comunității, care avea ușa deschisă pentru orice persoana care căuta un sfat sau o vorbă bună.

Preotul Valer Boca a fost înconjurat mereu de cei dragi. Și-a împărțit viața în egală măsură între biserică și familie. Cinci copii, trei băieți și două fete au crescut pe lângă biserica din Vințu de Jos alături de femeia cu care și-a împărțit viața. Și-a iubit soția, copiii și nepoții, și i-a crescut și le-a îndrumat fiecare pas în viață.

Anunțul decesului a fost făcut de familie. Inima preotului Valer Boca a încetat să bată miecuri, 15 noiembrie 2023, după ce parintele a fost implicat într-un accident rutier.

Sicriul părintelui Boca va fi depus la Parohia pe care a slujit-o timp de peste 30 de ani, la Vințu de Jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornel

    joi, 16.11.2023 at 10:09

    În neființă???!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax